5% garantovaný výnos , veľký penthouse s veľkou strešnou záhradou , vybavenie v cene !

Paralimni, Cyprus – ID 12348
260,000 €
Plocha 155 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/4
More 4 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1083 €
Ročný výnos: 5.0%

Južný Cyprus 30 km od letiska Larnaka. Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre s garantovaným výnosom 5 až 8 %? Potom ste na správnom mieste. Poradíme vám, ako získať späť DPH a ušetriť 19 % z ceny nehnuteľnosti.

Lokalita je jednou z hlavných výhod, vďaka ktorým je tento komplex atraktívnou voľbou. Mesto Paralimni na východnom pobreží sa v posledných rokoch stalo centrom diania, pretože sa premenilo na prosperujúce mesto. Nehnuteľnosť sa nachádza v centrálnej oblasti, v tesnej blízkosti mnohých zariadení a služieb, ako sú reštaurácie, bary, banky, hypermarkety a pekárne, pričom najbližšie kotvisko je vzdialené len 2 km. Namočiť si nohy na najbližšej pláži vám nezaberie viac ako 5 minút jazdy autom.

V týchto dokončených projektoch máme veľký strešný penthouse s veľkou strešnou záhradou s výhľadom na more. V cene je zahrnuté všetko luxusné vybavenie!

2+1 a dve kúpeľne !

77m² úžitkovej plochy

balkón s rozlohou 24 m²

strešná záhrada s rozlohou 59 m²

Kozmopolitné letoviská Protaras, Ayia Napa a Kapparis, kde sa nachádzajú jedny z najlepších pláží na Cypre, sú vzdialené len kúsok cesty autom a do Larnaky a na jej medzinárodné letisko sa dostanete za 35 minút. Vďaka svojej centrálnej polohe na východnom pobreží ostrova je Paralimni ľahko dostupné zo všetkých oblastí.

Sami vlastníme nehnuteľnosti a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky predpredajné a popredajné služby vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
155 m2
Úžitková plocha
77 m2
Terasa
55 m2
Balkón
25 m2
Garáž
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00