2 izbový byt na Cypre , 19 km od letiska za super cenu

Paralimni, Cyprus – ID 11272
135,000 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 2 500 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Náš projekt pozostáva z celkovo ôsmich starostlivo navrhnutých apartmánov a ponúka štyri krásne apartmány s jednou spálňou a štyri priestranné apartmány s dvoma spálňami, z ktorých dva sa môžu pochváliť očarujúcimi strešnými záhradami, ktoré sú ideálne na panoramatický výhľad a relaxáciu pod holým nebom.

Každý apartmán bol premyslene navrhnutý tak, aby uprednostňoval funkčnosť a eleganciu, čo našim obyvateľom zaručuje harmonický život. Od momentu, keď vstúpite dovnútra, vás privíta plynulá kombinácia moderného dizajnu a prvotriednych povrchových úprav, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru, ktorú budete s hrdosťou nazývať domovom.

Náš projekt sa môže pochváliť aj pohodlným vybavením vrátane bezpečného parkovania, úložného priestoru pre každý byt a upravených spoločných priestorov, ktoré zlepšujú celkový životný štýl našich obyvateľov.

Obyvatelia sa nachádzajú v pulzujúcej komunite Livadia a majú ľahký prístup k množstvu zariadení vrátane nákupných centier, škôl, reštaurácií a rekreačných zariadení, čo zaručuje, že všetky vymoženosti sú na dosah.

Bilancia bytového domu:

Vzduchotechnika, zabezpečenie

Výťah

Uzavretý komplex

Kryté parkovisko

Solárne fotovoltaické panely

Solárny ohrievač vody

Skladovanie

Vzdialenosti:

Letisko

19 kilometrov

More

3 km

Verejná doprava

200 m

Školy

200 m

Či už hľadáte útulné útočisko s jednou spálňou alebo priestranné útočisko s dvoma spálňami a strešnou oázou, náš projekt v Livadii ponúka dokonalú kombináciu komfortu, pohodlia a luxusného bývania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
50 m2
Balkón
6 m2
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00