1+kk len 250 m od mora, komplex Morski Brjag, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 12238
46,500 €
Plocha 37 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/5
More 250 m
Poplatok za služby 200 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám útulný apartmán s 1 spálňou, ktorý sa nachádza na druhom poschodí a má celkovú rozlohu 37 m2. Byt sa nachádza v komplexe Morski Brjag, Sveti Vlas, Bulharsko.

Dispozícia: obývacia izba s kuchynským kútom, kúpeľňa s WC a balkón.

V komplexe sú k dispozícii vám a vašim hosťom:

Bazén s oddychovou zónou, gril, výťah, parný kúpeľ, sauna, požičovňa bicyklov a áut, transfer z letiska, priemyselné kamery v spoločných priestoroch, parkovisko, 24-hodinová bezpečnostná služba.

Údržba je len 200 € ročne.

My v spoločnosti MY PROPERTY AT MORE vám ponúkame bezkonkurenčný výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Sveti Vlas v Bulharsku je malé útulné mestečko na južnom pobreží Bulharska, ktoré patrí do Burgaskej oblasti a je súčasťou obce Nesebar. Letovisko získalo štatút mesta v roku 2006. Po otvorení sanatória na liečbu pľúcnych chorôb sa tu však začalo budovať rekreačné stredisko. V roku 1963 bol Sveti Vlas uznaný za klimatické prímorské letovisko, ktoré sa nachádza na rozhraní hôr a mora, v severnej časti zálivu, priamo oproti starobylému mestu Nesebar, zaradenému do zoznamu osobitne chránených pamiatok UNESCO. V centrálnej časti zálivu sa nachádza známe letovisko Slnečné pobrežie, ktorého severný okraj plynule prechádza do prvých budov mesta Sveti Vlas.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Plocha
37 m2
Úžitková plocha
32.56 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00