Krásny rodinný dom po rekonštrukcii v blízkosti pláže a Nesebaru, najvyššia cena

Orizare, Bulharsko – ID 11274
80,300 €
Plocha 12000 m2
Dispozícia 3+kk
More 14 900 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný jednoposchodový dom, ktorý sa nachádza v severnej časti obce Orizare, 14,90 km od pláže na Slnečnom pobreží. Dom ponúka pohodlie, pokoj a možnosť dovolenky alebo trvalého pobytu do krásnej prírody. Celková rozloha je 90 m2

Dispozícia domu: dve spálne, dve kúpeľne s

WC, obývacia izba s kuchynským kútom, veľká krčma s krbom.

Nehnuteľnosť je v dobrom stave a nevyžaduje opravy, okamžite pripravená na nasťahovanie a bývanie. Na dvore s rozlohou 1200 m2 sa nachádza studňa a septik. Poloha domu je v malej tichej uličke v severnej časti obce, odkiaľ je nádherný výhľad na Starú horu. Obec Orizare sa nachádza 19 km od mestského centra Nesebar a 34 km od regionálneho centra Burgas. Podnebie v regióne je príjemné po celý rok a poskytuje jedinečnú príležitosť vychutnať si bulharské ročné obdobia v plnej kráse.

Dedinka Orizare je útulné miesto nachádzajúce sa v bulharskom regióne Burgas. Orizare má menej ako jeden a pol tisíca obyvateľov, je to tichý a pokojný kút, kde sa stále zachovávajú miestne tradície. Orizare sa nachádza 12 km od jedného z najväčších rekreačných stredísk Slnečné pobrežie, ktoré je spojené autobusovou dopravou.

V obci sa nachádza škola, materská škola a kultúrny dom. Ulice sú asfaltované, tečie tu voda, kanalizácia a je tu verejné osvetlenie. Obec Orizare vybudovala moderný štadión a má vlastné futbalové mužstvo. Obchody, kaviarne - všetko je ako v každej bulharskej dedine. Cez obec preteká rieka Byala a neďaleko sa nachádza priehrada Poroy.

Kúpa nehnuteľnosti v Orizare - táto možnosť môže byť zaujímavá pre tých, ktorí oceňujú liečivé podnebie a prírodu, nadchýna ich kultúra a zvyky tejto krajiny a zároveň milujú pokoj a ticho.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
12000 m2
Pozemok
1200 m2
Úžitková plocha
90 m2
Zastavaná plocha
90 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00