Apartmán s 2 spálňami a 1 kúpeľňou v Kalamaria, Paralia Aretsou, Thessaloniki

Kalamaria, Grécko – ID 11737
270,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/4
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo prehliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Tento úžasný 2-izbový apartmán sa nachádza len 150 metrov od azúrového Egejského mora a ponúka jedinečnú príležitosť zažiť stelesnenie pobrežného bývania vo vyhľadávanej štvrti Kalamaria, Paralia Aretsou.

Táto starostlivo navrhnutá rezidencia s veľkorysou obytnou plochou 65 metrov štvorcových a úžitkovou plochou 72 metrov štvorcových poskytuje dokonalú kombináciu pohodlia a štýlu. Vychutnajte si čiastočný výhľad na more z veľkého balkóna, kde sa môžete kochať jemným morským vánkom a nasávať pokojnú atmosféru.

Interiér je premyslene rozvrhnutý a zahŕňa priestrannú obývaciu izbu plynule prepojenú s modernou kuchyňou, čím vytvára príjemný priestor na relaxáciu a zábavu. Dve útulné spálne ponúkajú súkromie a pohodlie, zatiaľ čo elegantná kúpeľňa dodáva každodennému životu nádych luxusu.

Za hranicami tejto očarujúcej rezidencie sa nachádza nádherná zmes pokoja a pohodlia. Napriek svojej odľahlej atmosfére má apartmán výhodnú polohu v blízkosti základnej infraštruktúry, supermarketov, živých barov a autentických taverien, čo zaručuje, že všetky potreby sú na dosah.

Samotná Paralia Aretsou je klenotom gréckeho pobrežia a je známa svojimi nedotknutými plážami, očarujúcimi promenádami a živou kultúrnou scénou. Či už hľadáte pokojné útočisko alebo trvalé bydlisko v tejto malebnej lokalite, tento apartmán sľubuje zážitok, ktorý sa vám podarí zažiť raz za život.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
65 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00