Zrekonštruovaný dom s letnou kuchyňou, Brodilovo

Brodilovo, Bulharsko – ID 11740
90,000 €
Plocha 300 m2
Dispozícia 5+kk
More 13 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame Vám do pozornosti priestranný rodinný dom 5+kk so zastavanou plochou 120 m2 s dvorom 300 m2 Dom má gril/pergolu, je po rekonštrukcii. K dispozícii je kanalizácia, elektrina, voda. Kúrenie je lokálne vďaka piecke na drevo.

Dom je po kompletnej rekonštrukcii s dvorom, grilom a letnou kuchyňou. Dom je zateplený, pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, štyroch spální, špajze, dvoch kúpeľní, solárneho a elektrického ohrievača vody. Plot je čiastočne pevný, čiastočne drôtený.

Dom sa nachádza v centrálnej časti obce. Je vhodný na celoročné bývanie.

Obec sa nachádza v pohorí Strandža, pozdĺž rieky Veleka, 13 km od Careva a mora.

My z MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme Bulhari a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Carevo sa nachádza na troch malých polostrovoch a v štyroch zálivoch a jeho oblasť je pre Bulharsko jedinečná. Poloha mesta pripomína Rio de Janeiro v oveľa menšom meradle, s množstvom zátok a malých pláží a blízkosťou hôr.

Rozmanitá krajina, zachovalé životné prostredie, prírodné úkazy, kombinácia hôr a mora, prítomnosť prírodného parku "Strandža", mnohé chránené oblasti, neznáma história a kultúra, jedinečná flóra a fauna, čisté rieky, jedinečný folklór, zvyky, hudba, tanec, kuchyňa atď. Jedinečná príroda, bohatá história a živé ľudové tradície, ktoré sa jedinečným spôsobom prelínajú v dynamických časoch, určujú vzhľad juhovýchodnej obce Carevo v Bulharsku.

Príroda tu spája malebné morské pobrežie a pláže s majestátnym lichotivým, ale ľahko dostupným pohorím - Strandžou, ktoré udivuje bohatstvom flóry a fauny.

Mierne podnebie podobné stredomorským krajinám priťahovalo ľudí, aby sa v týchto končinách usadili už od dávnych čias. Stopy ľudskej prítomnosti a pamiatky sú preto početné a rozmanité - od unikátnych tráckych hrobov a pohrebísk z doby bronzovej cez dobre zachované pozostatky gréckej a rímskej nadvlády až po baziliky z obdobia raného kresťanstva a neskorého stredoveku.

Počet podlaží
1
Dispozícia
5+kk
Plocha
300 m2
Pozemok
300 m2
Úžitková plocha
120 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
120 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00