Zariadený apartmán s 1 spálňou v blízkosti pláže a centra, nízke poplatky za údržbu, najvyššia cena, Byala

Byala, Bulharsko – ID 12326
38,000 €
Plocha 27 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 4/4
More 300 m
Poplatok za služby 103 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám apartmán s jednou spálňou na poslednom štvrtom poschodí obytnej budovy, ktorá sa nachádza 300 metrov od piesočnatej pláže a toboganov v pokojnom prímorskom mestečku Byala a zároveň v blízkosti centra mesta. Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, kúpeľne s WC a balkóna. Celková plocha je 27 m2. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, okamžite k dispozícii na nasťahovanie. Budova bola odovzdaná do užívania v roku 2014. Pri budove sa nachádza parkovisko. V pešej vzdialenosti od budovy sa nachádzajú:

- Pláž (300 metrov);

- supermarket (250 metrov);

- reštaurácia "Panorama" (200 metrov);

- Centrálna ulica - Černomorka a ulica Andreja Premianova s obchodmi a reštauráciami (750 metrov); Údržbový poplatok je len 103 € ročne.

Byala je administratívne centrum nachádzajúce sa v centrálnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora medzi dvoma medzinárodnými letiskami (50 km južne od Varny a 60 km severne od Burgasu). Pobrežie je charakteristické kombináciou morských zátok, rozsiahleho plážového pásu dlhého viac ako 6 km, piesočných dún a malebných bielych útesov. Pláž v Byale patrí k najčistejším v Bulharsku. Poloha mestského amfiteátra podporuje dobrú cirkuláciu vzduchu, čo má mimoriadne priaznivý vplyv na zdravie turistov a obyvateľov Byaly. Byala je tiež centrom vinohradníctva a vinárstva, ktorého tradície siahajú hlboko do minulosti. Byala má všetko, čo potrebujete na celoročný život aj sezónnu rekreáciu.

My v spoločnosti MY PROPERTY AT MORE ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
27 m2
Úžitková plocha
23.76 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00