V krásnom prímorskom meste Perea , Solún, Grécko

Perea, Grécko – ID 12218
100,000 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Apartmán o rozlohe 64 m2 ma 3 kk - dve spálne a obývacia časť s kuchyňou, vo výbornej lokalite v mestečku Priory Perea.

Len 20 km od Solúna, odkiaľ je blízko na letisko a všetky výhody veľkého mesta.

Apartmán má veľkú terasu v tieni , kde si môžete vychutnať krásne letné večery.

Nachádza sa len 8 km od medzinárodného letiska "MAKEDONIA" a 20 km od centra Solúna , je ľahko dostupnou destináciou pre všetkých návštevníkov. Kombinácia pre tých, ktorí si chcú užiť nielen plážovú stranu svojich pláží s krištáľovo čistou modrou vodou, v kombinácii s prechádzkami po meste Solún, prehliadkou pamiatok v Solúne, rybami, morskými plodmi a tradičnými jedlami a aperitívmi ouzo s miestnym nápojom tsipouro a vínom alebo ich kávou, doslova na pláži s výhľadom na záliv Thermaikos a mesto Solún.

Ak máte záujem o viac informácií alebo prehliadku tohto objektu, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
64 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00