Perfektný dom 4+kk, v blízkosti Varny a mora

Kamenar, Bulharsko – ID 12172
360,000 €
Plocha 230 m2
Dispozícia 4+kk
More 5 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavte si túto úžasnú nehnuteľnosť v obci Kamenar, ktorá ponúka pohodlné a priestranné bývanie v kombinácii s malebným vidieckym prostredím a zároveň len 5 km od mora a pláže.

Dom s rozlohou 150 m2 na prvom poschodí ponúka útulnú obývaciu izbu s kuchyňou, 3 spálne, 2 kúpeľne a šatňu pre vaše pohodlie. Na druhom poschodí s rozlohou 80 m2 sa nachádza ďalšia kúpeľňa a otvorený priestor, ktorý môžete využiť podľa svojich potrieb.

Okrem toho je tu veľký pozemok s rozlohou 1000m2, na ktorom sa nachádza dielňa, sklad a pekné vonkajšie zariadenia, ako je ruská sauna a letná kuchyňa.

Na pozemku sa nachádza pec na pelety a klimatizácia pre vaše pohodlie v každom ročnom období.

Okrem toho v záhrade nájdete množstvo ovocných stromov a kríkov, ako sú hrozno, hrušky, jablone, broskyne, marhule, čerešne, granátové jablká, a dokonca aj skleník a vrt na zavlažovanie.

Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie spojené s krásou vidieckeho života. Neotáľajte a príďte si pozrieť túto úžasnú ponuku ešte dnes!

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Varna je tretie najväčšie mesto v Bulharsku a jedno z kultúrnych centier krajiny. Ak chcete zažiť dovolenku na pláži a nezanedbať pritom kultúrny aspekt, Varnu vám vrelo odporúčame. Tisícročia staré mesto sa ohliada za bohatou históriou. Jemné piesočnaté pláže sú obľúbeným cieľom letných dovolenkárov a veľké množstvo festivalov a kultúrnych podujatí každoročne priláka do mesta na bulharskom pobreží Čierneho mora množstvo turistov.

Čo by mal každý navštíviť vo Varne:

Mestský park , miesto, ktoré je vhodné na oddych a prechádzky.

2. Zelené pľúca Varny

Mestský park "Primorski park" je miestnym rekreačným centrom v centre mesta. Varňania milujú svoj mestský park, ktorý sa nachádza na vyvýšenej terase, odkiaľ je vidieť celé pobrežie. Môžete si tu oddýchnuť na lavičkách a veľkých zelených plochách. Bohato vysadený park je aj vizuálne veľmi príťažlivý. K najobľúbenejším pamiatkam patrí hodinová veža a vodný prvok, ktorý je v noci farebne osvetlený.

3. Rímske kúpele

Rímske kúpele pochádzajú z 2. storočia a sú súčasťou historického centra Varny. Pozostatky budov svedčia o rozkvetu kultúrneho a spoločenského života bývalého mesta Odessos.

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
230 m2
Pozemok
1000 m2
Úžitková plocha
230 m2
Zastavaná plocha
230 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00