Na predaj vidiecky dom 4+kk so záhradou, plotom a parkoviskom, Nea Potidea, Grécko

Nea Potidea, Grécko – ID 11901
95,000 €
Plocha 550 m2
Dispozícia 4+kk
More 240 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento tradičný dedinský dom na predaj v Potidii na Chalkidikách je jedinečnou príležitosťou pre niekoho, kto sa zaoberá obnovou a rekonštrukciou. Dom bol postavený v roku 2005 a má niektoré skvelé vlastnosti a nachádza sa v tichej lokalite!Má 55 m2 + sklad. Tri spálne, kompletná kúpeľňa, kuchyňa s obývacou izbou. Celý pozemok má 550 m² a má prístupovú cestu, aj keď trochu úzku cez malebné uličky! Má veľký potenciál a obstál v skúške času, ale nie je pre slabé povahy, pretože potrebuje trochu práce a lásky. V budúcnosti by z neho bolo krásne letné sídlo pre tých, ktorí sa chcú presťahovať. Toto miesto je veľmi pokojné, očarujúce a idylické, obklopené zalesnenými kopcami, ale zároveň 240 m od mora z blízkych rušných letovísk. Žije tu malá priateľská komunita ľudí z rôznych kútov sveta, ktorí tu žijú po celý rok.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočné zážitky.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
550 m2
Pozemok
550 m2
Úžitková plocha
50 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
55 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00