Luxusná vila 4+kk , súkromný vyhrievaný bazén, 100 m od mora, parkovanie, Hanioti, Grécko

Chaniotis, Grécko – ID 11850
630,000 €
Plocha 160 m2
Dispozícia 4+kk
More 80 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

S radosťou vám predstavujeme tento EXKLUZÍVNY očarujúci dom s 3 spálňami, ktorý sa nachádza v uzavretej komunite najlepšieho komplexu v HANIOTI, Kassandra Chalkidiki. Nachádza sa v skvelej lokalite 100 metrov od mora a len pár minút chôdze od všetkej občianskej vybavenosti, taverien, kaviarní, klubov a plážových barov.

Tento priestranný a útulný dom má veľkú kombinovanú obývaciu izbu a jedáleň, plne vybavenú kuchyňu v štýle šéfkuchára, 3 spálne + podkrovie a 3 kúpeľne. Z obývacej izby je priamy vstup na veľkú krytú terasu, bezchybnú súkromnú záhradu s bránou pre vonkajšie bývanie a súkromný vyhrievaný bazén. Postavený v roku 2022 a pripravený na kľúč s mnohými vylepšeniami a všetkým nábytkom a elektrickými zariadeniami. (***Ideal for rental income***) // súkromné parkovisko //

Dispozícia tohto domu je funkčná a atraktívna, vďaka čomu je výbornou voľbou pre rozrastajúcu sa rodinu pri mori v pokojnej a tichej atmosfére. Túto nehnuteľnosť musíte vidieť.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Hanioti je ďalšie obľúbené letovisko na polostrove Kassandra, ktorého meno je synonymom pokojnej dovolenky aj nočného života. Hanioti sa nachádza medzi mestami Polichrono a Pefkohori a spája v sebe bohatú turistickú infraštruktúru a krásnu prírodu, vďaka čomu je cieľom, s ktorým bude spokojný každý cestovateľ.

Hanioti je malebná dedinka pod kopcami oplývajúcimi ihličnatými stromami a dlhou plážou, čo z nej robí jednu z najkrajších dovolenkových oblastí Kassandry. Pláž je kamienková aj piesočnatá a vedľa nej sa nachádza pekne upravený park. Aktívni ľudia si tu môžu užívať rôzne vodné športy v tyrkysových vodách. V Hanioti a okolí sa stále vyskytuje stredomorská flóra.

Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Plocha
160 m2
Pozemok
160 m2
Úžitková plocha
160 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
160 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00