Hotel v malebnej a ekologicky čistej oblasti, Dračevo

Dračevo, Bulharsko – ID 11766
150,000 € za m2
Plocha 1350 m2
More 30 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám možnosť získať hotelový komplex v obci

Dračevo, Bulharsko. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti centra obce, na mieste s krásnou panorámou a v blízkosti autobusovej zastávky.

Hotel je v prevádzke a má osem útulných izieb. Hlavná budova, má tri poschodia s celkovou rozlohou 320 m2, zahŕňa konferenčnú miestnosť, kuchyňu, sušiareň, verandu pre 25 osôb, päť izieb a veľkú letnú terasu s úžasným výhľadom. Súčasťou komplexu je aj samostatná kuchyňa s grilom, priestranná vonkajšia kaviareň, kaplnka, samostatne stojaci dom s dvoma izbami a galéria s unikátnym, ručne vyrobeným nábytkom z koreňov stromov.

Objekt má rozlohu 1350 m2 a jeho súčasťou sú rôzne zaujímavé a vzdelávacie priestory pre deti a dospelých. Všetko v komplexe je ručne vyrobené s veľkou láskou a dôrazom na detail.

Dedinka sa nachádza v malebnej a ekologicky čistej oblasti, vedľa jazier, riek a pohoria Strandža, 25 km od Burgasu a 30 km od najbližšej pláže - Kraymorie. Je to ideálne miesto na príjemnú dovolenku, ktorú možno spojiť s lovom a rybolovom. V samotnej obci sa nachádza kaviareň a obchod a kúsok od nej je mesto Sredec s infraštruktúrou vrátane škôl, nemocnice, bánk, lekární a ďalších.

Dôvody na kúpu nehnuteľnosti:

1. Tiché prostredie a príroda: Dedina Dračevo sa nachádza v regióne Burgas, čo poskytuje príležitosť na pokojný a útulný život v blízkosti prírody. Tento hotelový komplex môže návštevníkom ponúknuť súkromie a oddych, pričom poskytuje prístup k prírodným krásam a relaxačnému prostrediu.

2. Potenciál cestovného ruchu. Atraktívnosť prírody, kultúrne pamiatky a tradície miestnej komunity lákajú turistov, ktorí hľadajú autentické a pokojné miesta na oddych. Takáto investícia bude úspešná, ak vybudujete dobrú turistickú infraštruktúru a marketingové stratégie.

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

V blízkosti sa nachádza prírodná rezervácia Božura s hotelovým komplexom vzdialeným 15 km. Z geografického hľadiska sa nehnuteľnosť nachádza v severovýchodnej časti horského kopca "Kara Tepe", ktorý je súčasťou pohoria Strandža. Obec je známa svojím mimoriadne čistým horským vzduchom. Vo vzdialenosti takmer 6 km sa nachádza mimoriadne zaujímavá rezervácia morských vážok. Nachádza sa južne od Burgasu, neďaleko ďalšej dediny - Debelt. Rezervácia je oplotená a najväčší počet návštevníkov má na jar, keď možno pozorovať väčšinu morských vážok. Neďaleko Debeltu môžete navštíviť ďalšie zaujímavé miesto, tentoraz však historické - staroveké rímske mesto Deultum alebo to, čo z neho zostalo. Ruiny boli založené v 1. storočí, počas vlády rímskeho cisára Tita Flavia. Archeologické vykopávky odhalili niekoľko mincových pokladov a sôch, ktoré sú dôkazom, že mesto bolo veľmi bohaté a pravdepodobne bolo kolóniou slobodných rímskych občanov, možno jedinou v dnešnom Bulharsku. Okrem toho si môžete pozrieť priehradu Mandra, ktorá sa nachádza asi 13 km od Dračeva a ktorá vás očarí krásnou oblasťou, v ktorej sa nachádza. Jej starý názov je Madrenské jazero a je súčasťou 4 burgaských jazier.

Plocha
1350 m2
Pozemok
1350 m2
Úžitková plocha
320 m2
Zastavaná plocha
320 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00