Bezchybný 2-izbový byt v komplexe Marea Garden, Ravda

Ravda, Bulharsko – ID 11907
99,000 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/6
More 350 m
Poplatok za služby 350 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám krásny 2-izbový byt s celkovou rozlohou 57 m2, ktorý sa nachádza na druhom poschodí zo šiestich poschodí v komplexe Marea Garden v Ravde, Bulharsko.

Dispozícia: chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, komora, kúpeľňa s WC a balkón.

Marea Garden je komplex s prvotriednymi apartmánmi, ktorý sa nachádza 5 minút chôdze od centrálnej pláže a 3 minúty od centra mesta Ravda. Jeho polohu ocení každý, v blízkosti je nielen more, ale aj všetka potrebná infraštruktúra na letnú dovolenku a celoročné bývanie. V blízkosti sa nachádzajú obchody, zábavné podniky, reštaurácie, lekárne, škola, škôlka a autobusové zastávky a 15 minút chôdze od aquaparku Aqua Paradise. Vďaka skvelej polohe je pobyt veľmi pohodlný a rozširuje možnosti dovolenky.

Majitelia a hostia apartmánov Marea Garden sa nachádzajú na bezpečnom mieste, chránení pred ruchom centra letoviska. Komplex sa nachádza v tichej ulici s novostavbami a veľký areál s krásnou záhradou vytvára pocit pokoja a súkromia. Súčasťou komplexu je luxusný bazén s ležadlami, vybavené detské ihrisko, altánok a miesta na prechádzky, 24-hodinová ochrana, parkovisko.

Poplatok za údržbu je 350 € ročne.

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Ravda je synonymom pokojnej dovolenky strávenej v súkromí, plnej relaxu a vlhkého morského vzduchu. Na útulných plážach roztrúsených v pobrežnej zóne si každý nájde miesto na leňošenie. Pre tých najlenivejších je v Ravde k dispozícii aquapark, ktorý môže konkurovať aquaparku v Primošku, obľúbenom domovskom mestečku na polostrove. Snáď jediným rozdielom je cena, ktorá je tu oveľa prijateľnejšia ako v iných častiach Bulharska. Výhodnejšie tu kúpite naozaj čokoľvek, či už suveníry z dovolenky alebo ovocie na miestnom trhu. Výborná je aj dostupnosť prímestskou dopravou do blízkych letovísk, ako je známe Slnečné pobrežie, Burgas alebo historický Nesebar, ktorý je s mestom Ravda v tesnej blízkosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
50.53 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00