Apartmán s 2 spálňami a 2 balkónmi v Solúne, Grécko

Thessaloniki, Grécko – ID 11735
130,000 €
Plocha 85 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/5
More 5 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo prehliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Utečte do vlastnej oázy pohodlia a pokoja s týmto očarujúcim apartmánom s 2 spálňami, ktorý sa nachádza v centre Monasteriou v Solúne. Táto rezidencia ponúka jednoduchú, ale útulnú atmosféru a môže sa pochváliť úchvatným otvoreným výhľadom na mesto z dvoch priestranných balkónov, ktoré vás pozývajú na relaxáciu a oddych.

Tento apartmán s obytnou plochou 85 m2 a úžitkovou plochou budovy 97 m2 poskytuje dokonalú rovnováhu medzi funkčnosťou a komfortom. Obývacia izba sa plynulo prelína s kuchyňou, čím vytvára príjemné prostredie na stretnutia a každodenný život.

Dve pohodlné spálne ponúkajú dostatok priestoru na oddych a relaxáciu, zatiaľ čo elegantná kúpeľňa dodáva priestoru nádych sofistikovanosti. Klimatizácia zabezpečuje celoročné pohodlie, zatiaľ čo praktický úložný priestor s rozlohou 10 metrov štvorcových na prízemí udržiava poriadok.

Napriek pokojnej a odľahlej atmosfére má táto rezidencia výhodnú polohu v blízkosti základných zariadení, supermarketov, živých barov a autentických taverien, čím ponúka pohodlie mestského života na dosah.

Monasterio je živá štvrť, ktorá oplýva kultúrnymi atrakciami a modernými vymoženosťami. Od historických pamiatok až po módne kaviarne - každý obyvateľ si tu nájde niečo, čo ho očarí.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
85 m2
Úžitková plocha
85 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00