Investičné vily na Cypre tri poschodia, štyri kúpeľne a bazén

Trikomo, Cyprus – ID 12244
381,500 €
Plocha 200 m2
Dispozícia 3+1
More 300 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Chcete bezpečne ochrániť svoje financie pred infláciou ? Hľadáte nehnuteľnosť na Cypre priamo od developera? Potom ste na správnom mieste. U nás neplatíte províziu za sprostredkovanie obchodu, sme agentmi developera, kupujete priamo od predávajúceho. Sme lídrom na trhu s viac ako 1000 spokojnými klientmi pri mori, máme najväčšiu ponuku na Cypre, pozrite si naše recenzie.

Časopis Forbes označil Severný Cyprus za najlepšiu investíciu pri mori už druhýkrát od roku 2021. Sme nesmierne hrdí na to, že sme absolútnymi priekopníkmi v ponuke severocyperských nehnuteľností na českom trhu.

Aktuálne ponúkame možnosť získať investičnú vilu v tomto hotelovom projekte za bezkonkurenčných podmienok. Ponúkame vám jedinečnú akciu : za určitých podmienok môžete získať 5% zľavu z ceny nehnuteľnosti od developera.

Za určitých podmienok sa môžeme dostať na - 5% pod trhovú cenu , v prípade záujmu ma prosím kontaktujte.

Termín odovzdania vily je približne za rok , rok a pol. Splácať však môžete až 36 mesiacov bez akéhokoľvek navýšenia! Zo 70 víl v projektoch zostáva voľných už len niekoľko.

Po odovzdaní za rok a pol môžeme vilu okamžite prenajať a čiastočne zaplatiť kúpnu cenu, máme splátkový kalendár na 3 roky bez akéhokoľvek navýšenia! S prenájmom vieme pomôcť , sami máme investičnú vilu v týchto projektoch.

Vily 3+1 majú tri podlažia , štyri kúpeľne , veľkú strešnú terasu kde si môžete postaviť pergolu , gril a jaccuzi. Všetky sa nachádzajú 300 m od pláže na Cypre. Súčasťou projektov bude aj luxusný jachtársky klub. Vily majú aj vlastný bazén. Vedľa veľkého aquaparku je to naozaj výborná investícia na prenájom a ušetrenie peňazí.

My sami máme skúsenosti s týmito projektmi pre viac informácií ohľadom návratnosti a skvelého platobného plánu a ďalších výhod od našej spoločnosti nás neváhajte kontaktovať.

Projekt má bohatú infraštruktúru v rámci samotného rezortu a pozdĺž pláže. Môžete sa tešiť na kúpele , bazény , fitness , detské ihrisko , vodné parky , kaviarne reštaurácie , plážové bary a mnoho ďalšieho. S klientskou kartou vám zabezpečíme prístup do všetkých infraštruktúr všetkých projektov tohto developera na celom ostrove.

Developer s hrdosťou predstavuje členskú kartu, ktorá umožňuje klientom využívať jedinečné privilégiá a výhody vo všetkých projektoch developera , to zahŕňa prístup do infraštruktúry developera a 10% zľavy v reštauráciách + ďalšie výhody.

Sami vlastníme nehnuteľnosti a dokonale poznáme miestny trh. Postaráme sa o všetky služby pred a po predaji vrátane prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+1
Výhľad na more
Áno
Plocha
200 m2
Pozemok
200 m2
Úžitková plocha
120 m2
Terasa
67 m2
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
150 m2
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
4 km
Lekár
22 km
Kaviareň
360 m
Reštaurácia
70 m
Bar
370 m
Škola/škôlka
6 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00