2+kk v novom exkluzívnom projekte, investícia do luxusného bývania len 150 m od mora, Qerret, Albánsko

Qerret, Albánsko – ID 12105
77,500 €
Plocha 67 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
More 150 m
Stav Výstavba

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následnej úhrady prevádzkových poplatkov, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovanie s praním a žehlením, inzerciu na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správu a pravidelné kontroly nehnuteľnosti, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizáciu. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Byt 2+kk s balkónom na 4. poschodí. Celková plocha 67,5 m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte. Máme pripravené aj ďalšie byty a radi vám poskytneme všetky informácie potrebné k rozhodnutiu.

Predstavujeme vám lukratívnu investičnú príležitosť v malebnej lokalite Qerret, len pár krokov od azúrového pobrežia, vzdialeného len 150 metrov. Tu sa stavajú 4 moderné budovy, ktoré prinesú nielen luxusné bývanie, ale aj vynikajúcu investičnú príležitosť. Vzhľadom na budúci rast cien a vysoký dopyt po prenájme ponúkame investorom ideálne prostredie na zhodnotenie ich kapitálu. Každá budova so štyrmi poschodiami bude mať výťahy. Projekt sa stavia podľa európskych štandardov s dôrazom na kvalitu a detail, aby bola zabezpečená trvalá spokojnosť klientov. Ak túžite po luxusnom bývaní v krásnej lokalite alebo hľadáte perspektívnu investíciu, neváhajte nás kontaktovať.

Investujte v rozvíjajúcej sa krajine s veľmi priaznivými podmienkami a Jadranským morom s krásnymi plážami ako v Chorvátsku. Teraz je ten správny čas. Chcete ochrániť svoje financie pred infláciou? Chcete sa zabaviť a zároveň zarobiť peniaze? Sme česká s.r.o. s dlhoročnými skúsenosťami. Poradíme vám profesionálne a férovo. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez starostí. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov, vrátane popredajného servisu a organizácie prípadného prenájmu. Riadime sa heslom - Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína. Ponúkneme vám širokú škálu popredajných služieb (prenájom, údržba, rekonštrukcia...). Naši klienti nikdy nečakajú v radoch a majú od nás všetku potrebnú pomoc a informácie.

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
67 m2
Úžitková plocha
67.5 m2
Balkón
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00