Krásny apartmán s 3 spálňami 40 m od piesočnatej pláže, Fourka , Grécko

Fourka, Grécko – ID 11804
135,000 €
Plocha 80 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 40 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Krásny apartmán veľmi vhodný pre deti, seniorov a domácich miláčikov v blízkosti piesočnatej pláže v prosperujúcom prímorskom mestečku Fourka. Dom ponúka 80 m² obytnej plochy vrátane skvelého pôdorysu zahŕňajúceho 2 spálne, tradičnú kuchyňu, kúpeľňu a obývačku. Dom ponúka malú záhradu s nadrozmerným stromom na tienenie 35 metrov. Pešia vzdialenosť na piesočnatú pláž je len 40 metrov a do mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou je to len na prechádzku. Postavený v roku 2001 a v skvelom stave ideálny pre vašu letnú dovolenku alebo príjem z prenájmu.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Profesionálne a férovo vám poradíme pri výbere. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Fourka je tradičná dedina vo vnútrozemí s kamennými domami a kaplnkami, aj z byzantského obdobia. Príjemné reštaurácie okolo hlavného námestia ponúkajú macedónske rybie jedlá. Do neďalekej Fourky vedú chodníky cez okolité olivové kopce, borovicové hory a lúky a obľúbený plážový bar ponúka výhľad na hory a lyžiarske stredisko až k moru.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
80 m2
Úžitková plocha
80 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00