4+kk, Rodinný dom 300m od mora, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 11163
279,000 €
Plocha 140 m2
Dispozícia 4+kk
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame ideálnu nehnuteľnosť na dovolenku alebo trvalé bývanie. Nehnuteľnosť je v perfektnom stave a od jej postavenia prešla niekoľkými úspešnými úpravami. Nachádza sa len 100 metrov od krásnej piesočnatej pláže, odkiaľ sa môžete pešo dostať do centra mesta Guardamar. Autom je to 5 minút jazdy do centra, kde si môžete užívať všetku občiansku vybavenosť mesta a využívať reštaurácie, bary a obchody.

Orientovaný na východ, s 3 poschodiami a celkovou obytnou plochou 140 m2 a ďalšími 55 m2 terás a záhrad. K dispozícii je krásny spoločný bazén. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba, moderne zrekonštruovaná kuchyňa v modernom štýle a kompletná kúpeľňa so spálňou. Z obývacej izby sa vychádza na uzavretú a zasklenú terasu s veľmi príjemnou a domácou atmosférou.

V suteréne sa nachádza studňa, sklad, odkalisko a je tu možnosť rozdeliť ho na spálňu a obývaciu izbu.

Na hornom poschodí sa nachádzajú 2 veľké spálne s manželskou posteľou a 2 samostatnými lôžkami, plne orientované do exteriéru, so vstavanými skriňami. Druhá kompletne vybavená kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom, toaletou a bidetom.

Lokalita. Nádherných 11 km piesočnatých pláží a čistá voda mora, rozsiahly borovicový les, moderný prístav, archeologické a kultúrne dedičstvo a gastronómia robia z Guardamaru jedno z najobľúbenejších miest tisícov návštevníkov, ktorí tu trávia svoju dovolenku.

Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
140 m2
Pozemok
146 m2
Úžitková plocha
126 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
145 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
2 km
Lekár
1 km
Kaviareň
1 km
Reštaurácia
150 m
Bar
1 km
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00