3+kk Krásny kamenný mezonet, vkusne zariadený, Paliouri, Grécko

Paliouri , Grécko – ID 11819
135,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 1 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Krásny a útulný kamenný mezonet na predaj v prosperujúcom malebnom mestečku Paliouri s 80 m obytnej plochy. Dom na dvoch podlažiach ponúka dve spálne, 2 kúpeľne, kuchyňu s obývacou izbou a východom na dva balkóny. Dom je v pôvodnom stave a pripravený na kľúč s mnohými doplnkami, ako je nábytok, elektrika, striedavý prúd, alarm, siete proti hmyzu, kovanie na plastových oknách, krb, vlastný vykurovací systém a mnoho ďalšieho. Prechádzka do krásneho mesta Paliouri je len kúsok od domu a na všetku vybavenosť pláže je 1200 m.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
100 m2
Úžitková plocha
80 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00