2+kk, Útulný prízemný byt v bungalove za skvelú cenu, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 11470
95,000 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/2
More 3 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám tento prízemný bungalov s úžitkovou plochou 42 m2 a celkovou plochou 57 m2. Táto nehnuteľnosť je zrekonštruovaná, má jednu spálňu, štýlovú samostatnú kuchyňu a elegantnú kúpeľňu a ponúka riešenie na kľúč pre tých, ktorí hľadajú domov pripravený na nasťahovanie. Zaujímavosťou je veľká terasa s otvoreným výhľadom a juhozápadnou orientáciou, ideálna na relaxáciu alebo zábavu. Vychutnajte si bývanie ako v rezorte so spoločným bazénom, barom, tenisovým kurtom a sviežou zeleňou len pár krokov od domu. Tento bungalov s výhodnou polohou v blízkosti supermarketov, lekární, autobusových zastávok a reštaurácií nie je len domovom, ale aj vstupnou bránou k rafinovanému životnému štýlu.

Vstúpte do priestoru, kde sa elegancia snúbi s funkčnosťou - využite príležitosť urobiť si z tejto zrekonštruovanej nehnuteľnosti svoju vlastnú a pozdvihnite svoj každodenný život. Kontaktujte nás teraz, dohodnite si obhliadku a začnite novú kapitolu svojho života pri mori!

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferu z letiska, prihlásenia a odhlásenia hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľnosti a pravidelných kontrol, realizujeme rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+kk
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
42 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
280 m
Lekár
220 m
Kaviareň
540 m
Reštaurácia
180 m
Bar
210 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00