1 izbový byt v modernom investičnom projekte s kvalitnými európskymi štandardmi, Durres, Albánsko

Durres, Albánsko – ID 11050
51,860 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 5/5
More 150 m
Stav Výstavba

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následnej úhrady prevádzkových poplatkov, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovanie s praním a žehlením, inzerciu na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správu a pravidelné kontroly nehnuteľnosti, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizáciu. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Byt o veľkosti 1 + kk. S celkovou rozlohou 48,06 m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Predstavujeme vám jedinečný investičný projekt, ktorý je v súčasnosti vo výstavbe s predpokladaným dokončením za 13 mesiacov, v meste Durres v Albánsku. Táto pôsobivá budova ponúka celkovo 150 apartmánov. Jedinečnosť tohto projektu spočíva nielen v rozsahu ponúkaných bytov, ale aj vo vybavenosti budovy. Okrem bytových jednotiek obsahuje kancelárie, recepciu, bezpečnostný kamerový systém, garážové miesta na pohodlné parkovanie, lekáreň, kaviareň a obchodné priestory. Nadštandardnú kvalitu tohto investičného projektu zabezpečuje výstavba podľa európskych noriem a použitie kvalitných materiálov.

Investujte v rozvíjajúcej sa krajine s veľmi priaznivými podmienkami a Jadranským morom s krásnymi plážami ako v Chorvátsku. Teraz je ten správny čas. Chcete ochrániť svoje financie pred infláciou? Chcete sa zabaviť a zároveň zarobiť peniaze? Sme česká s.r.o. s dlhoročnými skúsenosťami. Poradíme vám profesionálne a férovo. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez starostí. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov, vrátane popredajného servisu a organizácie prípadného prenájmu. Riadime sa heslom - Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína. Ponúkneme vám širokú škálu popredajných služieb (prenájom, údržba, rekonštrukcia...). Naši klienti nikdy nečakajú v radoch a majú od nás všetku potrebnú pomoc a informácie.

Vieme, ako pracovať s dopytom a so skúsenosťami pre vás nájdeme váš vysnívaný byt! Viac podobných realitných ponúk nájdete na našej stránke Mojenemovitostumore.

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
48.06 m2
Balkón
Áno
Garáž
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
130 m
Lekár
370 m
Kaviareň
40 m
Reštaurácia
40 m
Bar
40 m
Škola/škôlka
410 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00