Zariadený apartmán s 2 spálňami, 100 m od pláže, nízke poplatky za údržbu, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 10908
82,500 €
Plocha 75 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/5
More 100 m
Poplatok za služby 4 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám dvojizbový apartmán s celkovou rozlohou 75 m2, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti pláže v Primorsku. Apartmán sa nachádza na štvrtom poschodí 5-podlažnej budovy s výťahom. Dispozícia: chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s WC a terasa. Expozícia je západná. Byt je k dispozícii zariadený, s klimatizáciou a elektrospotrebičmi, obe izby majú prístup na terasu. Spoločné priestory sú dobre udržiavané, nachádza sa tu bazén, zeleň, gril a oddychová zóna. Lokalita je skvelá, blízko pláže a promenády a zároveň ďaleko od hlučných reštaurácií a barov. Parkovanie pred budovou je bezplatné. Poplatok za údržbu je 4 €/m2 ročne. Skvelá ponuka, vrelo odporúčame!

V našej spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Najdlhšie piesočnaté pláže na pobreží Čierneho mora, ktoré sa tiahnu v dĺžke viac ako 10 kilometrov, pohostinnosť miestnych obyvateľov a možnosť komunikácie v češtine sú len niekoľkými dôvodmi, prečo Primorsko každoročne priťahuje množstvo turistov. Pôvodne malá rybárska dedinka vzdialená 50 km južne od Burgasu sa stala obľúbeným cieľom väčšiny českých turistov. Nájdete tu jedny z najdlhších a najkrajších piesočnatých pláží Bulharskej riviéry, ktoré sú známe svojím bielym pieskom, priezračnou vodou a pozvoľným vstupom do mora.

Od roku 1994 je Primorsko držiteľom symbolu Modrej vlajky. Modrá vlajka je symbol, ktorý označuje pláže alebo prístavy, ktoré spĺňajú environmentálne normy. Na získanie vlajky sa vyžaduje čistá voda a recyklácia odpadu, pláže musia mať bezbariérový prístup a musia byť vybavené zdravotníckymi zariadeniami, informačným centrom, zábavnými prvkami, toaletami a kabínkami na prezliekanie.

Podlažie
4
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
75 m2
Úžitková plocha
66 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
110 m
Lekár
620 m
Kaviareň
120 m
Reštaurácia
40 m
Bar
40 m
Škola/škôlka
240 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00