2+kk v prestížnom letovisku, kde sa stretáva more a hory, Palasë, Albánsko

Palasë, Albánsko – ID 12181
280,636 €
Plocha 82 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 300 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Predstavujeme vám exkluzívny developerský projekt na albánskom pobreží a 12 dôvodov, prečo by ste mali o tomto projekte uvažovať:

V spolupráci s vybranými bankami v Albánsku možnosť financovania úverom až do výšky 60 % hodnoty nehnuteľnosti. S maximálnou dobou splácania 15 rokov.

2. Bezpečná investícia do nehnuteľnosti na pláži s rýchlou návratnosťou vďaka programu bývania riadenému medzinárodnými partnermi.

3. Bezpečná investícia od spoločnosti s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti stavebníctva už viac ako 25 rokov na albánskom trhu.

4. Celoročná správa a údržba podľa medzinárodných skúseností a pod dohľadom medzinárodných partnerov.

5. Široká ponuka služieb a zariadení vrátane zelených plôch a športových zariadení, ako sú tenisové kurty, minigolf, futbalové a basketbalové ihriská a bazény. Bazény, bary, reštaurácie a supermarket v centre strediska.

6. Prémiová karta poskytujúca zľavy vo vlastných hotelových zariadeniach v závislosti od obdobia využívania, vrátane SPA, teplého a studeného bazéna, reštaurácií, barov a podujatí.

7. Kvalitná stavba s certifikovaným štandardom A++, s použitím systému Interkapet na izoláciu a hydroizoláciu, novo aplikovaného na albánskom pobreží, s vetraním budovy a odvetranou fasádou pokrytou kamenným obkladom.

8. Projekt kladie dôraz na nízku intenzitu zástavby, zachovanie zelených plôch a odstupov medzi budovami s hustotou 30 - 40 %. Budovy sú rozmiestnené v kopcoch s rôznymi výškovými úrovňami, čo umožňuje neobmedzený výhľad smerom k moru.

9. Okrem predaja poskytujeme klientom komplexnú podporu od plánovania až po nasťahovanie do nového domova. V spolupráci s významnými partnermi v Albánsku ponúkame špeciálne balíčky so zvýhodnenými cenami na vybavenie domov pre klientov rezortu.

10. Maximálne súkromie a bezpečnosť.

11. Správa celého komplexu len pre obyvateľov a klientov.

12. Krása Iónskeho mora a samotná poloha projektu sa v súčasnosti stala albánskou značkou a je obľúbená u medzinárodných dovolenkárov a zahraničných návštevníkov.

Platba za nehnuteľnosť je na splátky. Trojpodlažné budovy s apartmánmi sa nachádzajú v najzápadnejšej časti letoviska. Pozostávajú z celkovo 9 apartmánov. Každý apartmán má vyhradené parkovacie miesto v rámci príslušnej ceny a prízemné apartmány majú dvor, ktorý sa pohybuje od 70- 170 m2 v závislosti od apartmánu. Projekt sa rozprestiera na ploche 145 000 m2 a pozostáva z dvoch veľmi dôležitých komponentov, ktoré zvyšujú hodnotu vašej investície:

1. päťhviezdičkový hotel pod najväčšou hotelovou značkou so zastavanou plochou 15 000 m2 a s kapacitou 180-200 izieb, služby: SPA, vnútorný bazén, vonkajší bazén pri mori.

2. obytná zóna pozostávajúca z víl a apartmánov.

Ak vás tento projekt zaujal a chcete získať viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následného platenia prevádzkových poplatkov, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovanie s praním a žehlením, inzerciu na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správu nehnuteľností a pravidelné kontroly, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
82 m2
Úžitková plocha
82.54 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00