2+kk s veľkou terasou, komplex Rio Apartments, Kosarica

Košarica , Bulharsko – ID 12414
56,500 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/4
More 4 000 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám pekný byt 2+kk o veľkosti 70 m2, ktorý sa nachádza na prvom poschodí zo štyroch poschodí v komplexe Rio Apartments, Bulharsko. Dispozícia: obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s WC a terasa s výhľadom na bazén.

Komplex sa nachádza 4 km od pláží Slnečného pobrežia, na ktoré sa dostanete autobusom, 50 metrov od komplexu je autobusová zastávka.

Na území komplexu sa nachádza vonkajší bazén s priestorom na opaľovanie a relaxáciu, detské ihrisko, gril, 24-hodinová ochrana, parkovisko pre majiteľov a hostí komplexu. K dispozícii je aj bar a supermarket

Poplatok za údržbu je 10 €/m2 ročne.

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Košarica je rekreačná dedina (okres Burgas, obec Nesebar), ktorá sa nachádza 3 km od obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, na úpätí majestátneho pohoria Stará Planina, ktorého posledné svahy postupne klesajú do krištáľovo čistých vôd Čierneho mora. Oblasť je malebná, s krásnym panoramatickým výhľadom, ponorená do hustej stredomorskej vegetácie. Obec ponúka výborné podmienky na rekreáciu a turistiku.

Obec je veľmi pôvabná, zachováva si svoju čistotu a krásu. Je tu harmónia, krása a pokoj čistej a nedotknutej prírody. Obľúbené a živé letovisko Slnečné pobrežie a malebná prírodná rezervácia Kalinata sú v tesnej blízkosti.

Oblasť má vynikajúce možnosti pre milovníkov dovolenky na pláži a milovníkov rušného nočného života (v letovisku Slnečné pobrežie). Milovníci prírody majú možnosť prechádzok v lese alebo cyklistiky. Početné ekotrasy ponúkajú možnosť praktizovať ekoturistiku a pešiu turistiku. Neďaleké rybníky potešia milovníkov rybolovu.

Kosarica sa nachádza v nadmorskej výške 100 metrov nad morom. Pláž a letovisko Slnečné pobrežie sú vzdialené 3 km, mesto Burgas a medzinárodné letisko 31 km, Varna asi 90 km. V obci sa nachádza škola, obchody a na námestí je krásny kostol. Cesty sú asfaltové, je tu centrálny vodovod a kanalizácia, telefónne a internetové pripojenie.

Podlažie
1
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
61.6 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00