zrekonštruovaný 3-izbový apartmán v skvelej lokalite a kúsok od mora, Burgas

Burgas, Bulharsko – ID 11703
185,000 €
Plocha 107 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 81/5
More 1 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkam na predaj krásny a priestranný trojizbový byt v Burgase. Poloha bytu je vynikajúca - len pár metrov od bulváru "Hristo Botev" a hlavnej ulice "Aleksandrovska", v tichej a pokojnej oblasti. Pláž a more sú vzdialené 20 minút chôdze.

Apartmán sa nachádza na prvom poschodí a má túto dispozíciu: vstupná hala, veľká obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, dve spálne, kúpeľňa s WC, dve terasy, z ktorých jedna je uzavretá. Nehnuteľnosť prešla rozsiahlou rekonštrukciou, je zariadená úplne novým nábytkom a kvalitným novým elektrickým vybavením. Byt zaujme pekným dizajnom interiéru, je dokončený kvalitnými drevenými výrobkami a parketami, klimatizácie Daikin sú najvyššej triedy.

Oblasť má dobre rozvinutú infraštruktúru a v bezprostrednej blízkosti nájdete všetko, čo potrebujete: rôzne obchody, reštaurácie, kaviarne, supermarket, pohodlné autobusové zastávky, lekáreň, banku.

Výhody nehnuteľnosti:

Terasa

Lokalita:

vo veľkom meste

miestna občianska vybavenosť

letisko

Obchody, bary, reštaurácie

Park

Pláž

Kúpeľné centrum

Škola

Materská škola

Nemocnica

Autobusová zastávka

Nehnuteľnosť bez poplatku za údržbu!

Skvelá ponuka, odporúčame!

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Burgas je najväčšie mesto v juhovýchodnom Bulharsku a druhé najväčšie na bulharskom pobreží Čierneho mora a s rozlohou 253 644 km² patrí aj k najväčším v krajine. Podľa posledného sčítania NŠÚ k 31. decembru 2015 má 203 017 obyvateľov, čo z neho robí štvrté najväčšie mesto v krajine. Niekoľko prírodných rezervácií a chránených oblastí, starobylé a stredoveké dediny, Čierne more a každoročné festivaly lákajú množstvo turistov. Burgas, ktorý sa nachádza na najzápadnejšom bode Čierneho mora, dal meno rovnomennému zálivu, ktorý je najväčší a najľudnatejší na bulharskom čiernomorskom kontinente. Mesto obklopujú Burgaské jazerá- Burgas, Atanasovsko a Mandrensko a na východe Čierne more.

Medzi prvými obyvateľmi regiónu boli Trákovia, ktorí okolo 6. storočia pred n. l. vytvorili na území dnešného Burgasu spolu s blízkymi mestami Apollonia, Mesembria, Anchialo rad osád. Podnebie v Burgase a regióne je charakterizované ako vlhké subtropické s morskými a kontinentálnymi vplyvmi. Priemerná letná teplota vzduchu dosahuje v júli 26,7 °C, pričom maximálne denné teploty nad 20 °C sa vyskytujú až do novembra. Priemerný mesačný počet hodín slnečného svitu je 328,6. V zime sa prejavuje kontinentálny vplyv, ale zimy sú v porovnaní s vnútrozemím oveľa miernejšie a snehové zrážky sú pomerne zriedkavé. Budúci rozvoj mesta súvisí s otvorením Burgasu k moru a jazerám. V tejto súvislosti sa diskutuje o projekte Super Burgas. Pripravovaný projekt verejnej cyklistiky, odstránenie ťažkej dopravy z centrálnej časti mesta, obnova ostrova svätej Anastázie a mosta, ako aj obnova historického centra sa už realizuje. V roku 2012 boli v Burgase otvorené dve nákupné centrá. Plánuje sa otvorenie multifunkčnej športovej haly a pobrežnej asfaltovej cesty spájajúcej Burgas s novou štvrťou Kyosheto a štvrťou Sarafovo.

Podlažie
81
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
107 m2
Úžitková plocha
94.16 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00