Veľký pozemok s výhľadom na more, blízko golfu, Topola, Bulharsko

Topola, Bulharsko – ID 11650
96,800 €
Plocha 818 m2
More 250 m
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám veľmi atraktívny pozemok s rozlohou 818 m2, ktorý sa nachádza v prvej línii na náhornej plošine SO Topola. Pozemok je v tesnej blízkosti 3 medzinárodných golfových ihrísk (18 jamiek) nachádzajúcich sa na pobreží mora, a to - Black Sea Rama, Thracian Cliffs a Lighthouse - najvzdialenejšie je vzdialené 3,5 km.

Stoosemdesiat stupňov hlboká mega morská panoráma nemá obdoby, pokrýva ¼ bulharského Čierneho mora - od Kaliakry po Emine.

Výhľad je perspektívny - vzhľadom na charakter terénu nie je fyzická možnosť výstavby pred pozemkom. Okrem toho je celá oblasť pred pozemkom v sústave Natura 2000 (vzácne druhy sťahovavého vtáctva) a výstavba je zakázaná aj zo zákonných dôvodov.

Lokalita:

Na pozemok je asfaltový prístup, elektrina a voda na hranici pozemku, čisto južná expozícia.

Parametre návrhu:

- Hustota zástavby - 40 % (to znamená, že prízemie by nemalo presiahnuť 818 x 0,4 = 327 m2);

- Koeficient intenzity /KINT/ - 0,8 (To znamená, že celková plocha budovy by nemala presiahnuť 818 x 0,8 = 654 m2/m;)

- Výška rímsy - 7 m. /To znamená, že budova by nemala presiahnuť 2 podlažia + tretie podlažie s odsadením/;

Máme stavebné povolenie na rodinný dom so všetkými potrebnými projektmi (architektúra, konštrukcia, klampiarstvo, vzduchotechnika, zvislá dispozícia, geologický posudok + sonda, atď) so zastavanou plochou cca 180 m2. Jedinečný, iný výhľad na more z každej miestnosti domu - na golfové ihriská, na ostrov Kaliakra, len na more.

V regióne sú certifikovaní miestni stavitelia, ktorí dokážu postaviť takýto dom za cca 3-4 mesiace až po dovoz nábytku.

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek tak, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Topola je pokojná rekreačná obec, ktorá v posledných rokoch prešla prudkým rozvojom - mnohí investori skúpili pozemky a postavili množstvo rekreačných komplexov so zábavnými a kúpeľnými centrami. Zvlášť zaujímavá je vilová zóna obce. Infraštruktúra je veľmi dobre rozvinutá - cesty vo veľmi dobrom stave, všetka moderná vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza najväčšie golfové ihrisko na pobreží Severného Čierneho mora "Black Sea Rama" a dve ďalšie golfové ihriská. Obec je bohatá na minerálne vody a hlinu, čo je výborný predpoklad pre rozvoj kúpeľného cestovného ruchu. Oblasť je ekologicky čistá, ďaleko od veľkých priemyselných podnikov.

Kaviareň 7 km

Balčik 14 km

Albena 31 km

Zlaté piesky 41 km

Varna 57 km

Mesto Kavarna je pobrežné mesto v Bulharsku a nachádza sa na skalnatom pobreží v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora. Počet obyvateľov je približne 12 000. Kavarna je známa ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", pretože každé leto sa tu na jednom pódiu stretávajú svetoznáme rockové skupiny. V Historickom múzeu v Kavarne sa nachádzajú nálezy z 5.-6. storočia nášho letopočtu. Vystavené sú nálezy z tráckych kmeňov, ktoré obývali tento región, zo života Slovanov a Prabulharov. Je tu kompletná občianska vybavenosť, obchody, reštaurácie, školy, škôlky, kaviarne, nemocnice. Mesto sa môže pochváliť udržiavanou mestskou plážou. V blízkosti sa nachádzajú skutočné perly severného pobrežia, ako sú mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabľa, Bolata, Topola a mnohé ďalšie. V Kavarne a jej okolí žije veľa cudzincov vrátane mnohých Čechov. V okolí Kavarny sa nachádzajú aj skaly, z ktorých je skutočne úchvatný výhľad na Čierne more. V okolí sa nachádza aj množstvo liečivých horúcich prameňov. Nachádzajú sa tu aj kúpele s liečivým bahnom, ktoré má preukázateľný účinok na pohybové ústrojenstvo.

Výhľad na more
Áno
Plocha
818 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00