Ultra moderný apartmán na predaj 3+kk , v blízkosti pláže v pokojnej lokalite na polostrove Chalkidiki,Grécko

Skala Fourka, Grécko – ID 11698
260,000 €
Plocha 84 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/1
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Autentická kvalita života s týmto ultra moderným domom. Tú nájdete v týchto úplne nových dvojpodlažných domoch s 2 spálňami (84 m) s kvalitným moderným dizajnom a vynikajúcimi službami, wellness a spoločenskými priestormi, obklopených rozsiahlou zeleňou a s výhľadom do nádherne upravených záhrad.

Premyslený rezidenčný projekt so zameraním na zdravý, aktívny životný štýl uprostred prírody a rekreačných zariadení v blízkosti pobrežia v Kassandre, Skala Fourka. V tomto jedinečnom prostredí sa spája príroda, morský vánok a zmysel pre komunitu.

Všetky novopostavené rezidencie v uzavretej komunite majú nádherný výhľad na more a údolie. Vďaka ranným a popoludňajším terasám si môžete vychutnať každú minútu dňa v súkromí vlastného dovolenkového domu.

Vďaka otvoreným pôdorysom, rozsiahlym obývacím izbám a starostlivo vybraným prírodným materiálom a povrchovým úpravám tieto nehnuteľnosti poskytujú neformálny štýl bývania, ktorý je ideálny pre tých, ktorí chcú žiť v dovolenkovej komunite.

Nehnuteľnosti majú celý rad prvotriednych zariadení a mnoho ďalšieho. (400 m od piesočnatej pláže)

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
84 m2
Úžitková plocha
84 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00