Tradičný grécky dom 3 +kk na predaj, obklopený prírodou, tichá a relaxačná lokalita,.

Kassandreia , Grécko – ID 12248
105,000 €
Plocha 2003 m2
Dispozícia 3+kk
More 5 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na trhu sa naskytla skvelá príležitosť v podobe cenovo veľmi výhodného rodinného domu na predaj v Kassandrii na Chalkidikách. Pôdorys zahŕňa 2 dvojlôžkové spálne, 2 veľké sprchy (1 na každom poschodí), vybavenú kuchyňu, široké nádherné drevené schodisko, inštaláciu ústredného kúrenia, siete proti hmyzu na všetkých oknách a dverách, úložný priestor pod schodiskom, nádherné tradičné drevené vchodové dvere, záhrady s rozlohou viac ako 2000 m a dostatok parkovacích miest. Ide o veľmi pokojnú lokalitu v chránenej oblasti s otvoreným výhľadom na okolité lesy. V blízkosti občianskej vybavenosti v Kassandraia, krátka cesta autom vás zavedie na piesočnaté pláže v okolitých mestách, ideálne na letné bývanie a alebo príjem z prenájmu. Necelú hodinu jazdy autom od Solúna, kde sa nachádza najbližšie letisko.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
2003 m2
Pozemok
2003 m2
Úžitková plocha
67 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
33 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00