Prízemie 3+kk na predaj, 200 m od piesočnatej pláže, Pefkochori, Grécko

Pefkochori, Grécko – ID 11818
135,000 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Prízemné bývanie s týmto byť zahŕňa 55 m2 obytnej plochy v tesnej blízkosti piesočnatej pláže (200 m) Byt sa môže pochváliť 2 spálne, plne vybavená kúpeľňa a kuchyňa s otvoreným konceptom obývacej izby a výstupom na terasu z nádherného kameňa. Nachádza sa len 200 m od piesočnatej pláže a len pár krokov od všetkej občianskej vybavenosti a obchodov. Postavený v roku 1992 a v pôvodnom stave majiteľ pri predaji ponechá všetok nábytok. Mnoho doplnkov, ako sú plastové okná, klimatizácia, siete proti hmyzu, extra veľký úložný priestor 3 x 4, markízy a mnoho ďalšieho. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre deti a seniorov, keďže je na prízemí s množstvom spoločných záhrad.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo o obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočný zážitok.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Pefkochori je starobylá dedinka s obielenými domčekmi obklopená citrusovými a olivovými hájmi, ktorá sa tiahne až k obľúbenému plážovému letovisku Toroni Bay. V lete sem dovolenkárov lákajú možnosti šnorchlovania, parasailingu, ako aj prechádzky a výhľad na západ slnka z reštaurácií alebo tradičných taverien ponúkajúcich stredomorské špeciality. Večer sa v baroch a kluboch konajú hudobné vystúpenia s gréckou a srbskou hudbou. Nákupné možnosti zahŕňajú obchody s ručne vyrábanými suvenírmi, ako sú šperky a citrónový likér.

Pefkochori , čo v preklade znamená "borovicová dedina", je turistické mesto, ktoré sa nachádza na juhovýchode polostrova Chalkidiki v Grécku. Pefkochori je pomenované podľa borovíc, ktoré sa hojne vyskytujú v horách v tejto oblasti. Počet obyvateľov v roku 2011 bol 1 931. Pefkochori sa nachádza na severovýchodnom pobreží polostrova, 3 km juhovýchodne od Chaniotis, 4 km severne od Agia Paraskevi a 92 km juhovýchodne od Solúna.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
55 m2
Úžitková plocha
55 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00