Nádherný rodinný dom s veľkým dvorom, grilom a krásnym výhľadom na hory, Černovrh

Černovrh, Bulharsko – ID 11651
260,000 €
Plocha 1950 m2
Dispozícia 5+kk
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám trojpodlažný rodinný dom 5+kk s celkovou rozlohou 285,60 m2 a dvorom 1950 m2. Dispozičné riešenie:

Prízemie: 1:

- Priestranná obývacia izba a jedáleň s kuchynským kútom a krbom 37,73 m2 a vstupom na terasu;

- terasa s rozlohou približne 4,60 m2 s prístupom z obývacej izby a jedálne;

- kúpeľňa a WC 5,50 m2;

- práčovňa cca 2,80 m2;

- schodisko na prvé poschodie

prvé poschodie:

- Prvá spálňa 14,59 m2 s prístupom na terasu s výhľadom na vrcholy Starej planiny;

- druhá spálňa 15,87 m2 s prístupom na terasu s výhľadom na vrcholy Starej Planiny;

- terasa s rozlohou približne 4,20 m2 s výhľadom na Starú planinu a prístupom z prvej a druhej spálne;

- kúpeľňa a WC 3,51 m2;

- chodba cca 13,98 m2;

- šatňa 3,45 m2;

- drevené schodisko do podkrovia.

Podkrovie:

- tretia priestranná spálňa 11,95 m2;

- kúpeľňa a WC 3,73 m2

- štvrtá priestranná spálňa 22,28 m2;

- kúpeľňa a WC 5,90 m2

- chodba 3,63 m2;

- šatňa 2,40 m2;

- vyhradené miesto na grilovanie a relaxačný priestor na dvore.

Celý pozemok má rozlohu 1950 m2 s miernymi nerovnosťami. Na tom istom pozemku sa nachádza aj projekt na výstavbu ďalšieho dvojpodlažného domu s celkovou rozlohou 86 m2 a v prípade záujmu je možné ho zrealizovať.

Dom je postavený z tehly a betónu. Má výbornú vonkajšiu izoláciu a vnútornú hydroizoláciu.

Expozícia domu je juhozápadná, vďaka čomu je veľmi teplý a slnečný. Dom má lokálne kúrenie a krb na drevo. V letnom období sa využíva solárny kolektor. Je tu nainštalovaný 150-litrový bojler, ktorý má teplovodnú špirálu z krbu, v lete je napojený na solárny kolektor, môže byť aj elektrický. K dispozícii je aj ďalší nový 60-litrový bojler a je elektrický. Obecný vodovod. Kanalizácia je na ekologický septik, ktorý nie je potrebné čistiť.

Strecha je vo veľmi dobrom stave. Osadené boli aj dvere a okná francúzskeho typu. Podlaha je z laminátu a žuly. Dom je štýlovo a komfortne zariadený a vybavený všetkým potrebným pre pohodlný pobyt a trvalé bývanie. Súčasťou predaja je televízia Bulsatcom. Dom sa predáva vrátane nábytku a zariadenia podľa aktuálnych fotografií. Nehnuteľnosť má dobre riešenú dispozíciu: na prízemí a prvom poschodí sú dva vchody. Z terasy na prvom poschodí je krásny výhľad na vrcholy Starej planiny, Šípky a Buzlužaty.

Dvor je upravený, oplotený a terasovito upravený. Terénne úpravy sú dobre udržiavané, exteriér je skombinovaný s okolitým prírodným prostredím. K dispozícii je špeciálne vybavené miesto s ohniskom a grilom. K dispozícii je aj oddychová zóna na rekreáciu a zábavu. Vytvorené je aj samostatné miesto na vybudovanie bazéna. Na dvore je dostatok miesta na parkovanie štyroch áut. Prístup na pozemok je po novej asfaltovej ceste.

Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najmalebnejších oblastí severného Bulharska - obec Černovrh je vzdialená 3 km od centra mesta Tryavna. V okolí sa nachádza množstvo zaujímavostí: Driaňovský kláštor, jaskyňa Bacho Kiro, ekostezky nad kláštorom, Bozhentsi a okolité lesy - nádherné miesto na prechádzky, komplex Etera. Oblasť ponúka výborné podmienky na vidiecku turistiku, horolezectvo, poľovníctvo, rybolov na jazere Trevna, obklopuje ju ekologicky čistá príroda, krištáľový balkánsky vzduch, prehliadka pamiatok v blízkych mestách Tryavna, Gabrovo a Veliko Tarnovo.

Poloha, funkčné usporiadanie a dobrá dostupnosť predurčujú nehnuteľnosť na investičné účely /je tu aj kategorizácia na penzión/, ale aj ideálne miesto na celoročné bývanie alebo rodinnú dovolenku!

Počet podlaží
3
Dispozícia
5+kk
Plocha
1950 m2
Pozemok
1950 m2
Úžitková plocha
285.6 m2
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
285.6 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00