Bývanie v malebnom Afitos, apartmán 3+kk na predaj, nádherný výhľad, Afytos, Grécko

Afytos, Grécko – ID 10574
160,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento apartmán na druhom poschodí s nádherným výhľadom na more sa nachádza v chránenom apartmánovom komplexe, ktorý ponúka komunitné bývanie a spoločné záhrady, vynikajúcu bezpečnosť a súkromné parkovisko. Je veľmi nenáročný na údržbu, kompletne vkusne zariadený. Bezpečnostné dvere a okná, veľmi moderné spotrebiče a dokonalé povrchové úpravy dopĺňajú divokosť živlov: človek sa cíti úplne v jednote s morom, plážou, kopcami a otvorenou oblohou. Úžasné výhľady, ktoré si môžete vychutnať z interiérov aj exteriérov, inšpirujú k ideálnemu životnému štýlu plnému krásy a relaxu. Apartmán má celkovú rozlohu 65 m2 vrátane dvoch spální, kúpeľne a obývacej izby s otvorenou kuchyňou. Z obývacej izby a spálne sa vychádza na veľkú terasu. V blízkosti všetkej občianskej vybavenosti, fantastických pláží, mesta a letiska je to nádherné hniezdo, z ktorého si môžete naplno užiť život na Chalkidiki.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo obhliadku tejto nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť sľubuje lukratívnu návratnosť vašej investície a výnimočné zážitky.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Pri výbere vám profesionálne a férovo poradíme. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez problémov. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Athitos (nazývaný aj: "Afytos") je tretie najväčšie mesto na ostrove Potidaea a na tomto mieste existuje už viac ako 3 000 rokov.

Na názve tohto miesta sa od staroveku veľa nezmenilo: Afiti, Afitis, Afitos (Αφύτη, Άφυτις, Άφυτος).

Výraz "Athitos" prevládol relatívne nedávno.

Vďaka následnej tradičnej architektúre je Athitos jedným z najznámejších miest Chalkidík. Výstavba je riadená architektonickými obmedzeniami s cieľom zachovať klasický charakter dediny.

Domy sú postavené z miestneho vápenca a sú s ním renovované.

Počas letnej sezóny sa tu neustále hovorí o hudobných a kultúrnych podujatiach vrátane vlastného kultúrneho festivalu, ktorý Athitos inicioval a organizuje. Na živých námestiach a v malých opátstvach sa nachádza ponuka miestnych umeleckých remesiel. Tieto dojmy sú obklopené tradičnou architektúrou. Hotely, kaviarne, bary a reštaurácie sú dokonale zasadené do úplného súladu s okolím a poskytujú miestnym obyvateľom aj návštevníkom symfóniu prežitej kultúrno-historickej atmosféry.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00