3+kk, Apartmán v tichej lokalite s bazénom, Torrevieja Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 11062
117,260 €
Plocha 51 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám nehnuteľnosť v malebnej urbanizovanej lokalite s bazénom. Tento apartmán sa nachádza v krásnej štvrti, približne 15 minút chôdze od centra mesta a len 10 minút chôdze od morskej pláže. Jeho poloha v pokojnej oblasti prispieva k ideálnej atmosfére na oddych, vďaka čomu je táto lokalita vynikajúcim miestom na dovolenku.

Vďaka svojej výhodnej polohe je tento apartmán aj skvelou investíciou na prenájom. S čistou úžitkovou plochou 40 m2 a celkovou plochou 51 m2 ponúka dostatok priestoru na pohodlné bývanie. Je vo veľmi dobrom stave a bol postavený v roku 2001. Byt sa nachádza na prvom poschodí a je orientovaný na juh, čo znamená dostatok slnečného svetla počas celého dňa.

K nehnuteľnosti patrí aj terasa s rozlohou 6 m2, ktorá poskytuje skvelé miesto na oddych vonku. Komunálne poplatky sú 30 € a daň z nehnuteľnosti tu predstavuje 132 € ročne. Veríme, že táto nehnuteľnosť splní nielen očakávania na pohodlné bývanie, ale ponúkne aj zaujímavý investičný potenciál na prenájom.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následnej úhrady poplatkov za služby, až po samotný prenájom vrátane transferu z letiska, check-in a check-out hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľnosti a pravidelných kontrol, realizujeme rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Plocha
51 m2
Úžitková plocha
40 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00