2+kk v novostavbe, 600 m od mora, výborná poloha, Saranda, Albánsko

Saranda, Albánsko – ID 11595
74,500 €
Plocha 66 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/8
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následnej úhrady prevádzkových poplatkov, až po prenájom vrátane letiskových transferov, check-in a check-out hostí, upratovanie s praním a žehlením, inzerciu na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správu a pravidelné kontroly nehnuteľnosti, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizáciu. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Inzerovaná cena zahŕňa všetky náklady spojené s vybavovaním procesu kúpy nehnuteľnosti vrátane právneho servisu, notárskych poplatkov (notárske poplatky, dane z prevodu) a poplatkov za právne služby.

Ponúkame vám byt s výbornou polohou a prirodzeným vetraním o rozlohe 2+kk v Sarande, Albánsko. Tento byt sa nachádza na 6. poschodí budovy a svojim obyvateľom ponúka komfortné bývanie s moderným vybavením. K bytu patrí parkovacie miesto, čo je v rušnom mestskom prostredí veľkou výhodou. Svetlý a vzdušný interiér zabezpečuje príjemné bývanie, zatiaľ čo balkón s rozlohou 10 m² poskytuje priestor na relaxáciu a vychutnávanie si pobytu na čerstvom vzduchu. Byt je novopostavený, v roku 2022, a vyznačuje sa energetickou triedou A+. Vďaka vzdialenosti od mora len 600 metrov je táto nehnuteľnosť ideálna pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti pláže. Vďaka výťahu, ktorý je k dispozícii, je prístup do apartmánu jednoduchý a pohodlný pre všetkých obyvateľov budovy.

Investujte v rozvíjajúcej sa krajine s veľmi priaznivými podmienkami a Jadranským morom s krásnymi plážami ako v Chorvátsku. Teraz je tá správna chvíľa. Chcete ochrániť svoje financie pred infláciou? Chcete sa zabaviť a zároveň zarobiť peniaze? Sme česká s.r.o. s dlhoročnými skúsenosťami. Poradíme vám profesionálne a férovo. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez starostí. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov, vrátane popredajného servisu a organizácie prípadného prenájmu. Riadime sa heslom - Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína. Ponúkneme vám širokú škálu popredajných služieb (prenájom, údržba, rekonštrukcia...). Naši klienti nikdy nečakajú v radoch a majú od nás všetku potrebnú pomoc a informácie.

Saranda je jedným z najčarovnejších miest na albánskej riviére a počas letných mesiacov sa zdá, že sa sem presťahuje polovica Tirany, aby si užila rušnú pláž a rušnejší nočný život pozdĺž prímorskej promenády plnej ľudí. Kedysi ospalá rybárska dedina je dnes prekvitajúcim mestom, a hoci Saranda za posledné dve desaťročia stratila veľa zo svojho šarmu, zachovala si veľa zo svojej charizmy. Saranda je skvelou základňou na objavovanie pláží v okolí, ako sú Pulebardhat, Pasqyrat, Manastiri atď. alebo môžete navštíviť pláže Ksamilbeaches a Butrint, ktoré sú zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, ak máte vlastné vozidlo, alebo môžete využiť taxík či verejnú dopravu. Názov mesta pochádza z Ayia Saranda, ranného kláštora zasväteného 40 svätcom; jeho zbombardované pozostatky (vrátane niekoľkých zachovaných fresiek) sa stále nachádzajú vysoko na kopci nad mestom. Ale aj malý hrad Lekursi, ktorý ponúka nádherný výhľad a dobrú reštauráciu, alebo veľmi dobre zachovaný a zrekonštruovaný kláštor svätého Juraja. V 40. rokoch 20. storočia počas druhej svetovej vojny sa mesto nazývalo Porto Edda podľa Mussoliniho dcéry. Saranda je dobre prepojená s výletnými loďami prichádzajúcimi z celého sveta a Korfu (grécke mesto pred Sarandou) je v lete plné turistov zo severských krajín alebo krajín východnej Európy kvôli svojmu podnebiu, jedlu a kráse.

Vieme, ako pracovať s vašimi požiadavkami, a so skúsenosťami pre vás nájdeme váš vysnívaný apartmán! Viac podobných ponúk nehnuteľností nájdete na našej webovej stránke Mojenemovitostumore.

Podlažie
1
Počet podlaží
8
Dispozícia
2+kk
Plocha
66 m2
Úžitková plocha
66.56 m2
Balkón
10 m2
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00