Nový projekt: Moderný apartmán s prízemím a záhradou vo Vodiciach

Vodice, Chorvátsko – ID 11616
170,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 1 300 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásny prízemný apartmán s jednou spálňou a priľahlou záhradou v tichej lokalite!

Byt AP1 sa nachádza na prízemí a má celkovú úžitkovú plochu 65,74 m2. Pozostáva zo spálne, kúpeľne, kuchyne a jedálne, obývacej izby s východom na terasu s rozlohou 9,40 m2 a priľahlej časti záhrady. K bytu patrí 1 parkovacie miesto.

Tento byt sa nachádza vo výbornej lokalite v blízkosti škôl, škôlky, obchodov a len 1100 m od centra a 1300 m od pláže. Ide o nový menší rezidenčný projekt s celkovo 4 apartmánmi. Moderný vzhľad bytového domu bude zahŕňať tri podlažia: prízemie + 1. poschodie + 2. poschodie. Budova bude postavená z kvalitných materiálov podľa najnovších stavebných noriem a bude vybavená podľa najnovších stavebných noriem: izolácia z expandovaného polystyrénu, vonkajšie stavebné oceľové profily Schüco v antracitovej farbe, posuvné dvere v obývacej izbe, sieťky proti hmyzu integrované do okien s roletami, keramická dlažba, laminátová podlaha 1. triedy v spálňach, sklenený sprchový kút v kúpeľni, elektrické vykurovacie teleso v kúpeľni, klimatizácia vo všetkých miestnostiach. Budova bude napojená na mestskú kanalizáciu a bude mať prístup po asfaltovej prístupovej ceste.

Plánovaný začiatok výstavby je 03/2024, plánované dokončenie je 03/2025.

Ďalšie jednotky v budove sú stále k dispozícii.

Kupujúci je oslobodený od 3% dane z prevodu nehnuteľnosti).

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00