Krásny, moderne zariadený dvojpodlažný apartmán v Kozine s nádherným výhľadom na more, 60 metrov od hotela

Kožino, Chorvátsko – ID 12029
575,000 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/2
More 60 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je krásny, moderne zariadený dvojpodlažný apartmán v Kozine s nádherným výhľadom na more, len 60 metrov od pláže. Tento nový apartmán je pripravený na okamžité nasťahovanie a je plne vybavený. Jeho dispozícia je podobná radovému domu, má vlastný vchod a dvor, ktorého súčasťou je bazén.

Na prízemí nájdete kúpeľňu, kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu. Vnútorné schodisko vedie na prvé poschodie, kde sa nachádza chodba, kúpeľňa a tri spálne spolu s krytým balkónom. Celková úžitková plocha opísaných priestorov je 92,30 m2.

K bytu patrí aj záhrada s rozlohou 79,73 m2 a dve parkovacie miesta. Bazén má rozmery 4×2,25 m.

Celková úžitková plocha tohto bytu so všetkým príslušenstvom je 105,33 m2.

Pri kúpe tejto nehnuteľnosti kupujúci neplatí daň z predaja nehnuteľnosti, pretože predávajúci je právnická osoba.

Byt je kompletne zariadený a všetok nábytok je zahrnutý v cene.

Budova bola postavená v roku 2019 zo zateplených tehlových blokov s fasádou z tepelnej izolácie z polystyrénu s hrúbkou 10 cm. Na podlahách sú položené parkety a dlažba. Okná sú plastové so žalúziami. Obývacia izba a spálne sú klimatizované a kúpeľne majú podlahové kúrenie. Byt má aj komín a vstupné dvere sú proti vlámaniu a protipožiarne. Vo dvore sa nachádza gril.

Bazén je vybavený vyhrievaním a jeho obloženie je z fólie.

Kožino je dedinka v Zadare s viac ako 800 obyvateľmi, ktorá sa nachádza na pobreží mora len 7 km severozápadne od mesta. Je známe svojimi vilami a rekreačnými domami a jeho krásna poloha na pobreží s mnohými plážami ho robí veľmi atraktívnym. Napriek tomu sa nachádza v tesnej blízkosti mesta a všetkých jeho zariadení, ako sú obchody, reštaurácie, kaviarne a lekáreň. Kozino je obľúbenou turistickou destináciou, ktorá ponúka pokojné prostredie v krásnom stredomorskom prostredí.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
105 m2
Úžitková plocha
92.3 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00