Apartmán na nasťahovanie v novostavbe v prestížnej lokalite, Privlaka, 70 m od mora

Privlaka, Chorvátsko – ID 12030
313,200 €
Plocha 78 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 70 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj vynikajúci byt v dokončenej novostavbe, ktorý je pripravený na nasťahovanie.

Táto budova sa nachádza len 70 metrov od mora a tento apartmán ponúka čiastočný výhľad na more.

Ide o apartmán na prvom poschodí s dispozíciou, ktorá zahŕňa chodbu, spálňu, spálňu s vlastnou kúpeľňou, ďalšiu samostatnú kúpeľňu, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývacou izbou a krytú terasu. Čistá úžitková plocha bytu vrátane terasy je 73,30 m². K bytu patria aj 2 parkovacie miesta.

Celková čistá úžitková plocha tohto bytu vrátane všetkého príslušenstva je 78,30 m2.

Celá budova pozostáva zo 6 apartmánov. Objekt sa nachádza len 1,2 km od centra mesta Privlaka.

Byt bol postavený z tepelnoizolačných tehlových blokov a fasáda je zateplená polystyrénom s hrúbkou 10 cm. Podlahu tvorí dlažba. Okná sú vybavené plastovými rámami s trojvrstvovým sklom, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Obývacia izba a spálňa sú klimatizované. V celom byte je elektrické podlahové kúrenie. Vchodové dvere do bytu sú odolné proti vlámaniu a požiaru.

Nehnuteľnosť má odhadovaný energetický certifikát A+.

Lokalita Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od Zadaru. Privlaka sa nachádza na veľkom piesočnom polostrove medzi mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na oddych. Toto miesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a kliniky. Milovníci športu a rekreácie si nájdu svoj kúsok raja v okolitých dedinách, kde je možné venovať sa vodným športom, ako je plachtenie a surfovanie. Privlaka je skvelým miestom pre pokojnú a relaxačnú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
78 m2
Úžitková plocha
73.3 m2
Terasa
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00