Nový luxusný apartmán v 2. rade pri mori s prízemím a záhradou vo Vodiciach, Srima

Vodice Srima, Chorvátsko – ID 11841
399,341 €
Plocha 173 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Máme na predaj novopostavený luxusný apartmán, ktorý sa nachádza na prízemí vo výnimočnej lokalite, len v 2. rade od mora, priamo pri pláži!

Tento konkrétny apartmán sa nachádza na prízemí budovy, orientovaný na juh, s úžitkovou plochou 107,93 m2 (brutto 173,78 m2). Pozostáva z dvoch spální, chodby, kúpeľne, WC, obývacej izby, jedálne, kuchyne, záhrady s rozlohou 60,71 m2 a terasy s rozlohou 31,10 m2.

V dome sa nachádza celkom 8 luxusných apartmánov s nádherným výhľadom na more. Budova má 3 podlažia: prízemie, 1. poschodie a 2. poschodie s priestrannou strešnou terasou. Bol postavený podľa súčasných stavebných trendov s moderným dizajnom a použitím vysokokvalitných materiálov.

Všetky izby sú vybavené klimatizáciou (na vykurovanie a chladenie), kúpeľne majú elektrické podlahové kúrenie a bezpečnostné dvere. Kvalitné okná, dvere a keramika dodávajú interiéru eleganciu a štýl. Apartmány sú pripravené na okamžité nasťahovanie.

Priamo pred budovou sa nachádza krásna kamienková pláž a centrum mesta je vzdialené len 600 metrov.

Kupujúci je oslobodený od platenia 3 % dane z prevodu nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť luxusný apartmán v skvelej lokalite pri mori!

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádza sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od Šibeniku. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú čo ponúknuť každému. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
173 m2
Úžitková plocha
107.93 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00