Nový apartmán so záhradou v meste Krk na ostrove Krk

Krk, Chorvátsko – ID 11636
470,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/2
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Luxusný apartmán na prízemí mestskej vily s výhľadom na more, pozostávajúci zo 4 apartmánov.

Apartmán má rozlohu 65 m2 a pozostáva zo vstupnej chodby, hosťovského WC, kúpeľne, dvoch spální, obývacej izby a kuchyne. Z obývacej izby je východ na terasu a do záhrady, odkiaľ je nádherný výhľad na more.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 731 m2.

Byt je vybavený kvalitnými plastovými oknami, klimatizáciou, keramikou. K dispozícii je parkovisko pre jedno vozidlo. V rámci záhrady je možnosť vybudovať si vlastný bazén.

Nehnuteľnosť je vzdialená len 600 m od mora a pláží a nachádza sa v blízkosti všetkých potrebných zariadení, len 600 m od centra mesta. Nasťahovanie je plánované na koniec júna 2024.

Kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

Mesto Krk je jedným z najstarších a najznámejších miest na ostrove Krk, ktorý je najväčším ostrovom v Jadranskom mori. Nachádza sa v severozápadnej časti ostrova a je centrom kultúrneho a historického diania. Krk je známy svojou bohatou históriou, malebnými uličkami, historickými pamiatkami a bohatým kultúrnym dedičstvom.

Mesto je obklopené úchvatnou prírodou a ponúka krásne pláže, malebné zátoky a krištáľovo čisté more. Krk je obľúbenou turistickou destináciou vďaka svojmu šarmu a širokej ponuke aktivít pre návštevníkov všetkých vekových kategórií. Turisti tu môžu objavovať historické pamiatky, ako sú katedrála svätého Marka, hrad Frankopan, mestské hradby a mnohé ďalšie.

Mesto Krk je známe aj svojou bohatou gastronomickou scénou, ktorá ponúka širokú škálu tradičných dalmatínskych jedál a špecialít. Okrem toho sa tu nachádzajú rôzne obchody, reštaurácie, kaviarne a bary, ktoré poskytujú pohodlné a príjemné prostredie na nakupovanie a oddych.

Vďaka svojej výhodnej polohe je ideálnym východiskovým bodom na spoznávanie krás ostrova Krk a okolia. Miestne príjemné podnebie a pohostinnosť miestnych obyvateľov robia z Krku nezabudnuteľné miesto na pobyt a dovolenku.

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
64 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00