Novo zariadený a moderný apartmán s bazénom a záhradou v obci Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 12136
359,000 €
Plocha 112 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 850 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderne zariadený dvojizbový apartmán s bazénom a záhradou v pokojnej lokalite, len 850 metrov od cisárskej pláže a 1500 metrov od centra Vodíc.

Apartmán má moderný dizajn a praktické dispozičné riešenie, bol nedávno zariadený a zatiaľ sa nepoužíval.

Nachádza sa na prízemí a má celkovú úžitkovú plochu 112,69 m2. Dispozične zahŕňa predsieň, kúpeľňu, dve spálne, priestrannú kuchyňu s jedálňou a obývaciu izbu so vstupom na krytú a nekrytú terasu, kde sa nachádza bazén s rozlohou 14,45 m2 a slnečná terasa s vonkajšou sprchou a grilom. K bytu patrí priestranná záhrada s rozlohou 111,66 m2 s parkovaním až pre 3 vozidlá. Všetok nábytok je zahrnutý v cene nehnuteľnosti.

Tento apartmán sa nachádza v novopostavenom menšom apartmánovom dome s celkovo 4 jednotkami. Budova má tri podlažia (prízemie + 1. poschodie + 2. poschodie) a bola dokončená v roku 2023 podľa najnovších stavebných noriem. Z vybavenia vyniká polystyrénová fasáda, vchodové dvere odolné voči vlámaniu a požiaru, kompletne vybavená kuchyňa, klimatizácia vo všetkých miestnostiach, samostatný vchod, kvalitné keramické obklady a dlažby, luxusné sanitárne vybavenie Hans Grohe, elektrické podlahové kúrenie v obývačke a kúpeľni, posuvné steny v obývačke, plastové okná s antracitovým náterom, elektrické žalúzie a sieťky proti hmyzu.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú luxusné a pohodlné bývanie v blízkosti pláže s vlastným bazénom a priestrannou záhradou. Nie je to len obytný priestor, ale aj nádherná jednotka na relaxáciu a odpočinok.

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
112 m2
Úžitková plocha
100 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00