Moderný 3-izbový byt je teraz k dispozícii v kvalitnej novostavbe v Plovaniji, Zadar.

Zadar, Plovanija, Chorvátsko – ID 12031
350,208 €
Plocha 109 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 1 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento priestranný apartmán sa nachádza na prvom poschodí bytového domu a ponúka krásny výhľad na mesto.

Dispozícia bytu zahŕňa chodbu, 3 spálne, kúpeľňu, samostatnú toaletu, práčovňu, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývacou izbou a tiež lodžiu. Celková čistá plocha bytu s loggiou je 104,38 m². K bytu patria aj dve parkovacie miesta.

Celková úžitková plocha bytu s prístavbou je 109,44 m2.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej mestskej časti, len 1,6 km od mora a 1,7 km od polostrova.

Budova je postavená z tepelnoizolačných tehlových blokov so zateplením fasády z polystyrénu s hrúbkou 10 cm. Podlahy budú vybavené parketami a dlažbou (podľa výberu zákazníka pri kúpe). V celom byte je elektrické podlahové kúrenie. Okná sú plastové s trojvrstvovým Low-e sklom, elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Inventárna klimatizácia je nainštalovaná vo všetkých izbách. Vchodové dvere do budovy sú hliníkové Schüco a vstupné dvere do bytu sú zabezpečené proti vlámaniu a požiaru. Byty budú mať trojfázový prívod elektrickej energie s výkonom 13,7 kW a budú pripravené na inštaláciu nabíjacích staníc pre elektromobily. K dispozícii je aj komín.

Plovanija je obľúbená zadarská štvrť, ktorá je čoraz populárnejšia na bývanie, najmä medzi mladými rodinami. Výborná dopravná dostupnosť, blízkosť všetkej potrebnej infraštruktúry a zároveň pokojné a príjemné prostredie sú hlavnými výhodami tejto lokality.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
109 m2
Úžitková plocha
104.38 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00