Dom na predaj v Ulcinj, Djerane

Ulcinj, Djerane, Čierna Hora – ID 11521
150,000 €
Plocha 350 m2
Dispozícia 4+kk
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj dom v lokalite Ulcinj, v obci Djerane. Ide o prízemný dom s rozlohou 140 m², ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 350 m². Dom má všetky inžinierske siete vrátane vody, elektriny, kanalizácie a internetu. Okrem toho sú k dispozícii dokumenty na legalizáciu a list vlastníctva je 1/1.

Dom je kvalitne postavený z pevných materiálov s možnosťou rozšírenia o ďalšie podlažie (p+2). Príjazdová cesta k domu je asfaltová. Pláž je vzdialená len 1,5 km a centrum mesta 3 km.

Dom pozostáva z: 3 spální,obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne,chodby a terasy, priľahlých hospodárskych budov.

Nehnuteľnosť ponúka ideálnu príležitosť na trvalé bývanie alebo ako investíciu do rekreačného domu v blízkosti mora. Obhliadky sú možné po predchádzajúcej dohode.

Najjužnejšie mesto na čiernohorskom pobreží je Ulcinj, ktorého história siaha hlboko do dávnej minulosti. Toto miesto bolo vďaka svojej mimoriadnej strategickej polohe v nasledujúcich storočiach cieľom mnohých vojenských výprav a pokusov o jeho ovládnutie.

Ulcinj a jeho okolie sú jednou z najdôležitejších turistických oblastí Čiernej Hory. Okrem starobylých pamiatok a zachovalej prírody sem návštevníkov lákajú najmä ideálne podmienky na letný pobyt pri mori. Vzhľadom na miestne podnebie (ročne je tu 217 slnečných dní a priemerná teplota je 26 °C) trvá kúpacia sezóna od apríla do konca októbra. Priamo v meste sa nachádza 600 m dlhá Malá pláž, ktorá sa vyznačuje veľmi pozvoľným klesaním do mora. Pláž lemuje promenáda s množstvom reštaurácií, barov a kaviarní.

Sme realitná kancelária s dlhoročnými skúsenosťami. Vieme vám profesionálne a férovo poradiť pri výbere. Postaráme sa o to, aby kúpa vami vybranej nehnuteľnosti prebehla hladko a bez starostí. Celý proces prevodu vlastníctva vieme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov k prevodu vlastníctva, vrátane prevodu inžinierskych sietí a všetkých zápisov.

Pozrite si našu webovú stránku, kde nájdete ďalšie zaujímavé a aktuálne ponuky.

Mojím cieľom je získať informácie.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
350 m2
Pozemok
350 m2
Úžitková plocha
140 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Zastavaná plocha
150 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
450 m
Lekár
470 m
Kaviareň
680 m
Reštaurácia
420 m
Bar
660 m
Škola/škôlka
830 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00