Nový apartmán s výhľadom na more, 1. poschodie, 3 spálne v Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 11921
199,000 €
Plocha 88 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 1 900 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento moderný apartmán v novej budove ponúka krásny výhľad na more a tichú lokalitu.

Byt má priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou, predsieň, kúpeľňu, toaletu a úžasnú krytú terasu, z ktorej si môžete vychutnať nádherný výhľad na more. Má tiež tri spálne, schodisko a verandu.

K apartmánu patria aj dve parkovacie miesta.

Celková úžitková plocha je 88 m2 plus parkovacie miesto s rozlohou 46 m2 a podkrovná pivnica s rozlohou približne 50 m2.

Nachádza sa v pokojnej časti mesta v štvorbytovom dome, postavenom podľa najnovších stavebných noriem a vybavenom moderným zariadením. K vybaveniu patrí polystyrénová fasáda, plastové okná, elektrické žalúzie so sieťkou proti hmyzu, klimatizácia, kvalitné keramické podlahy a sklenený plot na terase. Plánované dokončenie a odovzdanie do užívania je naplánované na jún 2024.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dokonalú kombináciu pokoja a pohodlia v blízkosti všetkej potrebnej občianskej vybavenosti.

Kupujúci je oslobodený od platenia 3% dane z predaja nehnuteľnosti).

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
88 m2
Úžitková plocha
86 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00