Novo zariadený a moderný dom so záhradou v obci Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 12292
405,000 €
Plocha 220 m2
Dispozícia 5+kk
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Novo zariadený dom s dvorom sa nachádza v pokojnej časti Vodíc, len 650 metrov od mestskej pláže a 900 metrov od centra mesta.

Dom v modernom dizajne a funkčnom usporiadaní s rozlohou 130 m2 sa rozkladá na dvoch podlažiach: prízemie + prvé poschodie.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, spálňa, priestranná obývacia izba a kúpeľňa. Z obývacej izby a kuchyne je prístup na krytú terasu a upravený dvor s rozlohou 90 m2, kde sa nachádza vonkajší priestor na spoločenské posedenie s posedením a grilom. Vnútorné schodisko vedie na prvé poschodie, kde sa nachádzajú tri priestranné spálne, toaleta a kúpeľňa. Dve zo spální majú prístup na balkón. K domu patrí vonkajšie parkovacie miesto.

Táto dvojpodlažná nehnuteľnosť je postavená z prvotriednych materiálov a vybavená luxusnými spotrebičmi, čo poskytuje nadštandardné bývanie. Z vybavenia vyzdvihujeme: polystyrénovú fasádu, vstupné dvere proti vlámaniu, klimatizáciu v každej miestnosti, kvalitné plastové okná so sieťkami proti hmyzu, sklenený plot, keramickú podlahu, elektrické žalúzie a kvalitné sanitárne zariadenia. Dom je kompletne zariadený a vybavený a je možné sa doň ihneď nasťahovať.

Nehnuteľnosť je vhodná na celoročný pobyt, ale vzhľadom na blízkosť pláže a centra mesta má veľký potenciál na turistické prenájmy.

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky.

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Plocha
220 m2
Pozemok
180 m2
Úžitková plocha
130 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
85 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00