Apartmán s dvorom v prvom rade pri mori, moderne zariadený, Kozino

Kožino, Chorvátsko – ID 11923
490,000 €
Plocha 52 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 40 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Atraktívny apartmán v prvom rade pri mori v Kozine je na predaj.

Apartmán ponúka krásny výhľad na more. Na vlastnom zelenom dvore sa nachádza vedľajšia budova s pergolou.

Ide o apartmán na prízemí budovy. Dispozícia izieb pozostáva zo vstupného priestoru, 2 spální, kúpeľne, kuchyne s jedálňou a obývačkou a krytej terasy. Okrem toho má byt k dispozícii sklad s práčovňou v suteréne s rozlohou 20,50 m2 a až 5 parkovacích miest. Okrem toho sa spolu s bytom predáva dvor pri mori pred domom s rozlohou 253 m2. V tejto časti dvora sa nachádza montovaná stavba s kuchyňou, terasou, pergolou, WC a vonkajšou sprchou.

V katastri nehnuteľností je plocha bytu zapísaná ako 52,20 m2, ale v skutočnosti má samotný byt s úložným priestorom v pivnici 83,79 m2. K tomu treba pripočítať čistú plochu parkoviska (15,65 m2).

Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený.

V budove je spolu 10 bytových jednotiek. Rok výstavby je 2006 a rekonštrukcia sa uskutočnila v roku 2022. Pri tejto príležitosti bola vybudovaná úplne nová kúpeľňa a upravená dispozícia izieb. Podlahu tvorí dlažba. Okná sú vyrobené z PVC materiálu so žalúziami. Spálne a obývacia izba majú klimatizáciu.

V pomocnej budove sa nachádza gril.

Kozino je dedina v Zadare, ktorá sa nachádza pozdĺž morského pobrežia len asi 7 km severozápadne od mesta. Má niečo vyše 800 obyvateľov. Zdobí ju množstvo víl a rekreačných domov. Jej krásna poloha na pobreží s početnými plážami ju robí mimoriadne atraktívnou, pričom sa nachádza v tesnej blízkosti mesta a všetkých jeho zariadení. V samotnej dedinke sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne a lekáreň. Kozino je obľúbenou turistickou destináciou, pretože je skutočnou oázou pokoja v krásnom stredomorskom prostredí.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
52 m2
Úžitková plocha
52 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00