3+kk v projekte, predaj na splátky, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 11822
92,000 €
Plocha 68 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 5/5
More 800 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme nový projekt! Emilia Romana City je malá butiková budova v mestskom štýle, ktorá prináša domáci komfort a pohodlie. Nachádza sa v blízkosti centra Slnečného pobrežia a zároveň v jednej z jeho najzelenších a najpokojnejších oblastí.

Tento konkrétny apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 68,59 sa nachádza na piatom poschodí. Dispozícia: chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňa s WC a balkón. Byt sa predáva nezariadený, v prípade záujmu s nábytkom a zariadením radi pomôžeme!

Rozloha komplexu je 850 m2. V areáli sa bude nachádzať moderná budova pozostávajúca len z 19 apartmánov. Pozemok, na ktorom bude Emilia Romana City postavený, susedí s budovami Este, Verde, Boutique a Park. Pozemok je tiež ohraničený parkom s rozlohou 7000 m2. Budova bude mať 2-izbové byty s rozlohou 56 m2 a 3-izbové byty s rozlohou 68 m2. Všetky byty sa budú ponúkať s dokončením na kľúč. Komplex bude mať parkovisko a majitelia si budú môcť zakúpiť parkovacie miesto. Majitelia apartmánov v Emilia Romana City budú môcť za príplatok využívať infraštruktúru a klubový systém budov, ktoré sú súčasťou budúceho komplexu Emilia Romana Resort. Moderná architektúra, praktické dispozičné riešenie a kvalitné vyhotovenie sú hlavnými konkurenčnými výhodami budovy.

Začiatok výstavby je naplánovaný na 10. októbra 2024. Doba výstavby - 24 mesiacov

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek tak, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Slnečné pobrežie je najväčšie hotelové stredisko v Bulharsku, je dlhé niekoľko kilometrov a leží 30 km severne od Burgasu. Dobré klimatické podmienky celej oblasti, krásna 8 km dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným zostupom do mora a blízkosť historického Nesebaru robia zo Slnečného pobrežia jedno z najvyhľadávanejších miest bulharského Čierneho mora. Dopravu v letovisku zabezpečujú minivláčiky a pravidelné autobusové spojenie s okolitými mestami.

Slnečné pobrežie je ideálnym miestom na strávenie príjemnej rodinnej dovolenky s množstvom atrakcií pre deti. Mladí ľudia si tiež užijú množstvo možností zábavy.

Letovisko má živú pobrežnú promenádu, ktorá sa tiahne po celej dĺžke pláže takmer až do Nesebaru. Lemuje ju množstvo kaviarní, stánkov a útulných reštaurácií. Počas letnej sezóny sa tu koná množstvo festivalov, koncertov a iných kultúrnych podujatí. Veľmi obľúbené sú aj prechádzky po krásne osvetlených kolonádach. V posledných rokoch prešla väčšina hotelov výraznou modernizáciou a v mnohých známych turistických strediskách v Stredomorí nemajú konkurenciu.

Hlavnou atrakciou letoviska je však pláž - osem kilometrov jemného svetlého piesku. Prístup do vody je veľmi pozvoľný, vhodný pre neplavcov a malé deti, ktoré sa tu môžu bezpečne hrať.

Za zmienku stojí aj miestny aquapark Action, ktorý je určený pre všetky generácie. Nachádza sa tu množstvo šmykľaviek, tobogánov, bazénov, víriviek, detských bazénov, kaviarní, reštaurácií, pizzerií, cukrární, barov pri bazéne a mnoho ďalších atrakcií.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
68 m2
Úžitková plocha
60.36 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
370 m
Lekár
1 km
Kaviareň
280 m
Reštaurácia
150 m
Bar
190 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00