2+kk vo výstavbe, top lokalita, 100 m od mora, 200 m do centra, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 12542
73,400 €
Plocha 61 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
More 100 m
Poplatok za služby 77 € za rok
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Exkluzívna ponuka len u nás!

Luxusné apartmány rôznych dispozícií a výmer vo výstavbe v obľúbenom letovisku Primorsko!

Ak nemáte radi kompromisy a hľadáte jedinečnú investičnú príležitosť, potom je tento projekt pre vás tou správnou voľbou. Tento bytový dom vo výstavbe sa nachádza na prestížnej adrese na ulici Nadežda, len 100 metrov od južnej pláže a 200 metrov od hlavnej ulice v Primorsku.

Výstavba sa začne v októbri 2024, termín dokončenia je naplánovaný na december 2026, máte možnosť zapojiť sa do tejto exkluzívnej ponuky už teraz.

Tento konkrétny apartmán 2 + kk s celkovou rozlohou 61,09 m2 sa nachádza na druhom poschodí nového projektu v centre Primorska.

Apartmány v tejto budove ponúkajú širokú škálu možností, od útulných štúdií až po priestranné dvojizbové byty s rozlohou od 35m2 do 60m2. A s cenami od 1 200 do 1 300 eur v závislosti od možnosti výhľadu na more je to nielen skvelá investícia, ale aj príležitosť zažiť dokonalý život pri mori. Uvedené ceny sú za štádium dokončenia "hrubá stavba", s dokončením a zariadením nábytkom a vybavením vám radi pomôžeme. Poplatok za údržbu a fond opráv je len 150 leva ( cca 77 €) ročne.

Okrem toho ponúkame možnosť zakúpenia parkovacieho miesta vo dvore s rozlohou 12 m2 za 10000 €, ktoré zabezpečí bezpečné parkovanie priamo pri vašom novom dome.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a staňte sa súčasťou prestížnej komunity v jednom z najvyhľadávanejších letovísk na pobreží - Primorsko!

Primorsko je perlou čiernomorského pobrežia a láka návštevníkov svojím šarmom a rozmanitosťou. Toto mestečko si zaslúžene vyslúžilo Modrú vlajku za kvalitu svojich pláží a čisté more. Jeho nekonečné piesočnaté pláže sa tiahnu pozdĺž pobrežia a lákajú milovníkov slnka a mora z celého sveta.

Ak hľadáte dobrodružstvo, objavte čaro piesočných dún, ktoré dodávajú Primorsku jeho jedinečný charakter. Tieto duny nielen chránia mesto pred vetrom, ale vytvárajú aj malebné scenérie na nezabudnuteľné fotografie.

Primorsko však nie je len o dni - jeho rozmanitý nočný život ponúka nekonečné možnosti zábavy. Od štýlových klubov a barov až po tradičné reštaurácie - každý si tu nájde niečo pre svoje chuťové poháriky a zábavu. Či už dávate prednosť pokojným večerom na pláži s drinkom v ruke alebo búrlivým nočným párty, Primorsko vám poskytne to najlepšie.

Okrem toho si môžete vychutnať gurmánske zážitky vďaka širokej ponuke reštaurácií a kaviarní, ktoré lákajú na čerstvé morské plody a regionálne špeciality.

Ak teda hľadáte kombináciu krásnej prírody, bohatého nočného života a gastronomických špecialít, Primorsko je pre vás ideálnou destináciou. Nechajte sa uniesť čarom tohto úžasného mesta pri mori!

Fotografie interiéru sú ilustračné.

My v spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO PRI MORI vám ponúkame bezkonkurenčný výber kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

O spoločnosti Primorsko. Pôvodne malá rybárska dedinka 50 km južne od Burgasu sa stala obľúbeným turistickým cieľom väčšiny českých turistov. Nájdete tu jedny z najdlhších a najkrajších piesočnatých pláží Bulharskej riviéry, ktoré sú známe svojím bielym pieskom, priezračnou vodou a pozvoľným vstupom do mora.

Od roku 1994 je Primorsko držiteľom symbolu Modrej vlajky. Modrá vlajka je symbol, ktorý označuje pláže alebo prístavy, ktoré spĺňajú environmentálne normy. Na získanie vlajky sa vyžaduje čistá voda a recyklácia odpadu, pláže musia mať bezbariérový prístup a musia byť vybavené zdravotníckymi zariadeniami, informačným centrom, zábavnými prvkami, toaletami a kabínkami na prezliekanie.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
61 m2
Úžitková plocha
53.76 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00