Stavebný pozemok s nádherným výhľadom na more v Tribnje

Tribanj, Chorvátsko – ID 11764
Plocha 500 m2
More 110 m
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je pozemok s nádherným výhľadom na more v obci Tribnje (osada Kozjača). Rozloha pozemku je 500 m2 a má pravidelný tvar. Pozemok je od mora vzdialený len 110 m.

Pozemok sa nachádza v zastaviteľnej časti osady - v už zastavanom území.

K dispozícii máme analýzu pozemku vypracovanú autorizovaným architektom s presnými informáciami o možnostiach výstavby. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií!

Tribanj je krásne prímorské mestečko, ktoré sa nachádza pod naším najdlhším pohorím Velebit. Miesto je obklopené krásnou prírodou a len 10 km od neho sa nachádza Národný park Paklenica. V mestečku je celoročne otvorený obchod a v lete sa ponuka zvyšuje, keď sú otvorené reštaurácie, kaviarne a plážové bary. Do Zadaru sa z Tribnje dostanete autom alebo autobusom za približne 50 minút. Čisté more, pokojné okolie, hory a nedotknutá príroda spolu s priateľskými miestnymi obyvateľmi robia toto miesto výnimočným a ideálnym na kvalitnú dovolenku.

Výhľad na more
Áno
Plocha
500 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00