Luxusný apartmán s terasou v novostavbe v pokojnej časti Vodíc, len 400 m od mora

Vodice , Chorvátsko – ID 12193
350,000 €
Plocha 150 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Luxusný apartmán v novopostavenom menšom apartmánovom dome je teraz na predaj v pokojnej časti Vodíc, len 400 metrov od mora.

Tento apartmán sa nachádza na 2. poschodí moderného apartmánového domu, ktorý má spolu 4 apartmány a rozprestiera sa na celom najvyššom poschodí budovy.

Dispozícia tohto moderného apartmánu zahŕňa vstupnú halu/chodbu, tri spálne (spálňa 1, spálňa 2, spálňa 3), kúpeľňu, toaletu, kuchyňu s jedálňou a priestrannú obývačku. Z obývacej izby sa vychádza na veľkú nekrytú strešnú terasu s rozlohou 65,32 m2 a krytú terasu s rozlohou 10,72 m2.

Celková úžitková plocha tohto bytu je 118 m2, ku ktorej pripočítame nezastrešenú terasu o výmere 65,32 m2 a zastrešenú terasu o výmere 10,72 m2.

Táto moderná budova bola postavená s použitím moderných stavebných postupov a kvalitných materiálov. K vybaveniu tohto bytu patria farebné hliníkové okná s elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bezpečnostné dvere proti vlámaniu a požiaru, kvalitná keramická dlažba v celom byte, luxusná sanita Hansgrohe v kúpeľni so sklenenou sprchovou stenou a žľabom, podlahové kúrenie vo všetkých izbách a klimatizácia.

Terasa má sklenený plot a k bytu patria 2 vonkajšie parkovacie miesta.

Plánovaný termín dokončenia a odovzdania tohto bytu je marec 2024.

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádzajú sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od mesta Šibenik. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
150 m2
Úžitková plocha
118 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00