Exkluzívny nový apartmán s nádherným výhľadom na more, ktorý sa nachádza na 2. poschodí v Tribunji

Tribunj, Chorvátsko – ID 10588
302,500 €
Plocha 91 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 900 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Tento elegantný apartmán sa nachádza na pokojnom mieste, len 900 metrov od obľúbenej pláže Zamalin a 500 metrov od centra mesta Tribunj. Ponúkame vám jedinečnú príležitosť vlastniť luxusný apartmán v modernom apartmánovom dome, ktorý je v súčasnosti vo výstavbe. V budove bude celkom 6 apartmánov, z ktorých každý ponúka prvotriedne vybavenie a exkluzívny komfort.

Moderne vyzerajúci bytový dom je rozdelený na tri podlažia: prízemie, 1. poschodie a 2. poschodie. Každé poschodie obsahuje len dva apartmány, čo zaručuje pokoj a súkromie. Budova je postavená z kvalitných materiálov podľa najnovších stavebných noriem vrátane polystyrénovej fasády, plastových okien s elektrickými žalúziami, bezpečnostných vstupných dverí, sklenených plotov na terasách a mnohých ďalších.

Plánované ukončenie prác a predpokladané nasťahovanie je naplánované na leto 2025, čo vám dáva dostatok času na plánovanie a prípravu. Tento konkrétny apartmán sa nachádza na 2. poschodí a ponúka úžasný výhľad na more a súostrovie. Pozostáva zo vstupnej haly, chodby, toalety/práčovne, dvoch spální, špajze, kúpeľne, kuchyne s jedálenským kútom a priestrannej obývačky, ktorá vedie na pôsobivú krytú terasu s rozlohou 23,50 m2.

K tomuto apartmánu S6 patrí jedno parkovacie miesto. Celková úžitková plocha bytu je 91,67 m2.

Kupujúci je oslobodený od platenia 3% dane z predaja nehnuteľnosti).

Neostaňte pozadu a využite túto jedinečnú príležitosť vlastniť luxusný apartmán v Tribun, ktorý ponúka dokonalú kombináciu pohodlia, elegancie a nádherného výhľadu na more. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
91 m2
Úžitková plocha
89 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00